2777
2789
عنوان

با معلم بیشعور خود چه کنیم

760 بازدید | 39 پست

هر دوتا معلم تخصصیم با من لج کردن 

یکیش خیلی بعد باهام رفتار میکنه، اصلا نمی‌خوام خودم خوب نشون بدم ولی درسم تو کلاس از همه بهتره.

من ۲۰ می‌گرفتم میزد ۲۰ بعد خط میزد میکرد ۱۹ یا ۱۸ بعد می‌گفت خط زدم که بفهمی اشتباه کردی.

بنظرتون همچین آدمی عقده ای نیست؟ 

راستش من ادمیم که تقریبا ساکتم و با هر کسی گرم نمی‌گیرم و از اون جایی که تو این دوره همه پاچه خواری میکنن.. دیگه خودتون میدونید

مثلاً من چهارشنبه آخر زنگ چون سرما خورده بود نمیتونستم بشینم بدنم خشک بود برای همین به دیوار پشتم وایسادم تکیه دادم، و اینم بگم ما درسمون تموم شده وسایل جمع کرده بودیم تا زنگ بخوره، یهو منو صدا کرد رفتم پیشش میگه بشین سرجات گفتم پاهام درد می‌کنه بعد با ی لحن خیلی بدی بهم گفت تو بشین خوب میشه انگار که مثلاً من دروغ میگم بعد منم خب بهم برخورد صندلی محکم کشیدم نشستم، خانم بهش برخورده میگه واسه من نباید پشت پلک نازک کنین، ی وقت انضباتتون کم شد نیاید اعتراض، حالا جالب اینه خودش هر روز به همه تیکه میندازه

بنظرتون چیکارش کنم؟ اینجوری پیش بره تا آخر سال ابم باهاش تو ی جوب نمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کادر مدرسه حقیقت رو بگو و اعتراض کن بهش بگو دفعه ی بعدی اینطوری باهام حرف بزنی میرم از حراست اداره از دستت شکایت میکنم تا بابت بی ادبیت ادب بشی

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

چقدر رفتار بچگونه ای داره معلمت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

هیچ کار نمیتونی بکنی فقط از خدا میخوام بهت صبر ایوب بده قشنگ درکت کردم👌

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
به کادر مدرسه حقیقت رو بگو و اعتراض کن بهش بگو دفعه ی بعدی اینطوری باهام حرف بزنی میرم از حراست ادار ...

شما که کار بدی نمیکنی از حق نگذر حتی اگه برات بد بشه 

میخوای یه سال بیفتی؟بیفت اما بی ادبی و حرف زور رو. تحمل نکن

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

هیچی فقط تحمل کن 

منم ضاگرد اول بودم مجبورم میکردن شاگرد تنبلا رو قبول کنم زنگ تفریح درس بدم بهشون منم قبول نکردم 

تا اخر سال فک میکرد من چقد خودمو میگیرم 

ولی من اینکارو کردم چون حوصله ادمای تنبل نداشتم چون طرفو میشناختم درس خون نبود فقط زنگ تفریح من میسوخت 

هیچی تا اخر سال تحملش کردم دیگه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به کادر مدرسه حقیقت رو بگو و اعتراض کن بهش بگو دفعه ی بعدی اینطوری باهام حرف بزنی میرم از حراست ادار ...

کادر مدرسمون از خود معلم بیشعورتره

اهل شکایتم نیستم چون حوصله دعوا و بحث ندارم

ولی ادامه پیدا کنه میرم حتما