2777
2789
عنوان

ممنون میشم راهنماییم کنید

70 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من 10 ساله یکحایی مشغول به کارم. طی 10 سال گذشته یک خانمی بود خیلی اذیتم میکرد. ولی سکوت کردم واقعا اگر بگم چه آزارهایی به من رسانده باز حق مطلب ادا نمیشه

تا اینکه بعد از10 سال همه چی به رییسم گفتم. البته رییسم انسان آگاهیه ولی متاسفانه هیچوقت جلوی آزارای این خانم نگرفت یا براش مهم نبود

ولی حداقل تونستم به طور کلی کات کنم با این خانم و این برام بهتر بود. ولی باز اذیت میکنه و زیرآب میرنه اما تونستم حداقل دور بشم ازش

الان به خاطر اینکه لج منو در بیاره با صدای وحشتناک میخنده.... یک خانم 43 است ولی اصلا حیا و نجابت تو کارهاش و رفتاراش نداره

وقتی قهقه میزنه صداش بعد از 10 دقیقه تمام میشه... عمدا این رفتارها میکنه که لج منو دربیاره... منم سعی کردم هندزفری بزارم وقرآن گوش کنم و کمتر اذیت بشم ولی همیشه که نمیتونم

تو رو خدا نگید حساسی چون خنده هاش یکسره است و تمامی نداره و ادامه داره 

تمرکزم مختل کرده و گرنه سبکی این خانم برام اهمیت نداره

در ضمن محیط کار هم محدوده و جایی نداره که مستقل باشم

تو رو خدا من مشاوره میخوام ازتون شاید کمکی بهم کردید

الان خنده شون که شخصیه .اگر اذیت خاصی که مانع کار شماست مثال بزنید راهنمایی کنیم

صداش خیلی بلنده.... واقعا تن صداش عمدا میبره بالا

بعد هم محیط کاره تمرکز ما رو بهم میزنه

تو مخیط کار که نمیشه وحشتناک خندیده

حتی در حد چند بار که چیز خنده داری باشع باز عیب نداره

اما حتی به باز شدن در و.... الکی میخنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صداش خیلی بلنده.... واقعا تن صداش عمدا میبره بالابعد هم محیط کاره تمرکز ما رو بهم میزنهتو مخیط کار ک ...

اگر همکارانی جز خودتون دونفر هستید باید گروهی بهش تذکر بدهید.وگرنه تذکر شما به تنهایی به جایی نمیرسه 

اگر همکارانی جز خودتون دونفر هستید باید گروهی بهش تذکر بدهید.وگرنه تذکر شما به تنهایی به جایی نمیرسه

امروز به تنهایی اقدام کردم و چوبشم خوردم

اینم بگم من دختر ساکتیم ولی متاسفانه محیط کارمون همه در حال رقابتند و کسی کمک نمیکنه

2 نفر دیگه هم داخل اتاقن ولی چون من کارم تایپه تمرکزم بهم میریزه

به اون 2 نفر هم گفتن دوستانه بهش بگید مراعات کنه ولی کاری نکردن

قلبم خیلی شکسته

متاسفم اره خیلی سخته .ولی ناچارید تمرکزتون بالا ببرید اینجوری بحث وجدل میشه

بله بحث و جدل میشه... و متاسفانه من فوق العاده ساده ام

هنوز یاد نگرفتم همکار دوست نمیشه ... جاهای زیادی زیر پام خالی کردن در صورتی که حق زیاد به گردنشون داشتم

امیدوارم خدا به دلم آرامش بده

و باید حواسم باشه من به کار خیلی احتیاج دارم نباید چیزی بگم که بدنامم کنن