2777
2789

با تشکر

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

هتل ترانسیلوانیا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شرک😂

ابری با بارش کوفته قلقلی

زندگی جدید امپراتور

بری زنبوره

من نفرت انگیز

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرک😂ابری با بارش کوفته قلقلیزندگی جدید امپراتوربری زنبورهمن نفرت انگیز

مرسیووو

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

سلام رز عزیزم

همه ی اینایی دوستان گفتن قشنگه

ولی من خودم اینا هم برام سرگرم کننده و فان بود امیدوارم شما هم خوشتون بیاد

بچه های بد  

موآنا اگه توننستی دوبله سورن ببین

قرمز شدن

ترول ها

برادران سوپر ماریو

چه نیازیست به خونخواهی دشمن وقتی به گنهکاری ما دوست شهادت میداد🦋

سلام رز عزیزمهمه ی اینایی دوستان گفتن قشنگهولی من خودم اینا هم برام سرگرم کننده و فان بود امیدوارم ش ...

مرسی گلم

سلام دوستان. به تازگی با یک سایت و اپلیکیشنی آشنا شدم به اسم لایف لندز. که محتوای کاملی از انیمیشن و کتاب و فایل صوتی گرفته تا نقاشی و کلی بازیهای رایگان داره. حتما سری بهش بزنید که همه سن میتونن باش سرگرم بشن.