2777
2789

انگار ما خار داریم 

هزار تا عیب و ایراد میچسبونن بهمون 

ما هم آدمیم 

مهم انسانیت و فرهنگ و طرز صحبت کردن آدمه 

والا ما اطرافمون بالا شهری هم داریم ، انقدری که ما فقرا چشم و دل سیریم و دست هم رو می‌گیریم یک هزارمش اون پولدارهای بالاشهری اینطوری نیستن 

حال آدم بهم میخوره از شنیدن این حرفا 

کسی که اینطوری صحبت می‌کنه آیا خودش به اندازه کافی فرهنگ و شخصیت داره ؟ تو اندازه ای هست که راجع به شهرستانی و پایین شهری بخواد نظر بده ؟

دلم خیلی پره از این حرفا 

ای لعنت به این پول که تو این مملکت تو این دنیای کثیف شده معیار آدمیت و جای فرهنگ و ادب و شخصیت رو گرفته 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

کسایی که این حرفا رو میزنن همونایین که وقتی رونالدو اومده بود ایران میخواستن از هتلش برن بالا😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ایران دیگه شهرستانی و منطقه پایین نکنید هممون بدبختیم

نخیر عزیزم به خدا هممون بدبخت نیستیم 

دیدم که میگما 

کسی که بدبخت باشه می‌ره سراغ بدبختی های خودش نه اینکه بیاد به ما بیچاره ها گیر بده 

کسایی که این حرفا رو میزنن همونایین که وقتی رونالدو اومده بود ایران میخواستن از هتلش برن بالا😂

واقعا صحنه ی بی نهایت چندشی بود انگار رونالدو کیه 😐

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
واقعا صحنه ی بی نهایت چندشی بود انگار رونالدو کیه 😐

😂😂😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

والا کسی چیزخاصی نمیگه الان خیلی ساله همه مون بی پول شدیم

حتماً میگن که تاپیک زدم ، شما یه تاپیک بزن امتحانی 

بگو مثلاً با فلانی که پایین شهریه دوست شدم 

یا بگو تو شهر فلان اتفاق برام افتاد مثلاً یکی مزاحمم شد 

اون وقته میگن پایین شهری بود ، شهرستانیه 

و هزااااار تا عیب می‌زارن رو ما 

😂😂😂

والا بخدا تازه یه قالی سه میلیاردی هم بهش دادن برد میخوام صدسال سیاه نخوره آشغال چون این حق مردم بدبخت ایران بود نه اون که گنج قارون را داره اون قالی قد یه ارزن هم براش ارزش نداره 😒

یارو دلش خوشه رفته دیگه آره کار ضایعی بود ولی چیزی برای از دست دادن نداشتیم که به خاطر اون رفتار از ...

چرا از دست میدیم غرورمون را 

یه مشت آدم هول که تر و خشک را باهم میسوزونن 

چرا از دست میدیم غرورمون را یه مشت آدم هول که تر و خشک را باهم میسوزونن

هول به این نمیگن

بعد رونالدو‌هرجا بره دورش پره آدم میشه، خبرشم فقط بین ایرانیا پخش شده بود نصف خارج اصلا نمیدونن ایران کجاست 

هول به این نمیگنبعد رونالدو‌هرجا بره دورش پره آدم میشه، خبرشم فقط بین ایرانیا پخش شده بود نصف خارج ا ...

این که میدونن ایران کجاست یا نه اصلا مهم نیست ولی به نظرم رونالد زیادم آدم جالبی نیست کلا بعضی از ایرانی ها هولن یه چیزی و یا یه نفری را زیادی بزرگش میکنن ...