2777
2789

دیشب تولد دختر عموم بود (3سالشه) و خودشون گغته بودن چهارشنبه فلان ساعت بیاین پیشمون 

ماهم براش کادو گرفته بودیم  

وقتی رفتیم یکم که نشستیم حرف زدیم( چون زودتر دعوت کرد تولدش چند روز دیگه بود) ازش پرسیدم تولدش رو امشب میگیرید درسته؟ 

برگشت گفت نه ایندفه دیگه نگرفتیم😐 از اون ور شام هم ماکارونی خالی با سویا داد بهمون

بعد مامانبزرگم اینا هم اومده بودن 1 میلیون پول کادو دادن بهش. اون یکی عموم تیکه انداخت گفت  البته که باید کیک میخوردیم زن عموم برگشت گفت  واقعا سعی کردم بگیرم فلانی (دختر عموم) هم خیلی دوست داشت ولی نتونستم بگیرم

یعنی حاضرم قسم بخورم همین امشب میره خواهراشو دعوت میکنه کیک میگیره براشون 😐

چون سال قبل هم مارو دعوت کرد هم خواهراشو کیک گرفته بود. 

والا مادر من برا تولدم سنگ تموم میزاره 🥲

هم دلم سوخت برا دختر عموم هم خیلی بهم برخورد. ـ

نگید شاید نداشته نخریده چون داره و سفت چسبیده خرج نمیکنه دوروز دنیا برا دخترش کیک نمیگیره شایدم از ما خوشش نمیاد

مامانم میگه میخوام برات کلی غذا درست کنم و کیک هم بگیرم همه رو هم دعوت کنم 

نظرتون رو بگید چه رفتاری از این به بعد باهاش داشته باشم؟ 

وقتی توبدی در کار نبود کادو نمیدادید

اگه خششون نمیوند از شما چه اجباری به دعوت بود

میتونست فقط خواهراشو دعوت کنه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

وقتی توبدی در کار نبود کادو نمیدادیداگه خششون نمیوند از شما چه اجباری به دعوت بودمیتونست فقط خواهراش ...

تولدی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی توبدی در کار نبود کادو نمیدادیداگه خششون نمیوند از شما چه اجباری به دعوت بودمیتونست فقط خواهراش ...

ما که نمیدونستیم فکر میکردیم دیشب میگیرن خب زشت بود کادو نمیدادیم

ما که نمیدونستیم فکر میکردیم دیشب میگیرن خب زشت بود کادو نمیدادیم

خب نبود کیک هم زشت بود ولی اونا خجالت نکشیدن

خودتو درگیر خاله زنک بازی نکن. شاید نتونسته کیک بگیره یا هرچی ولش کن. بچسب به زندگی خودت

منم میخواستم بگم‌خودت ننداز وسط بازی دوتا جاری😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃