2777
2789

اشتباهه اینکار -طرف میرع طلسم میکنه پسره رو بدست بیاره حالا میارشم بعد فک کن با دعا بوده دختر طفلی ک قسمت این پسره تا خدا میدونه ۵۰سال باید مجرد بمونه تا پسره بیاد بگیرش-نکنید از اینکارا ......گه نزنید ت زندگیا-ازدواجو ثروتو مرگ دست خداعن

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....

وااا...اسی واقعا با خودت چند چندی...🤨

یه روزدنبال عطرو،ادکلنی بری پیشش...

یه بار میگی بایکی تو رابطه ام...

بعدش میگی عقدم...

بعدش میای میگی دوست پسرم...

الانم که دنبال دعانویس هستی برا ازدواج...

بلاخره ما نفهمیدیم جریانت چیه متاهلی عقدکردی یادوست پسرداری هنوزتورابطه ای...🤔🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله...به چشم خودمون دیدیم...جالب اینجا بود که هم مادر دختر،هم داماد برای سر گرفتن وصلت اینکارو کردن...تازه هیچکدوم خبر نداشتن طرف مقابل اهل جادوگری هستش😑😒بعدا وسط دعوا قضیه لو رفت...بماند که استخاره قبلش گرفته بودن اما برای ازدواج بد اومده بوده...الان اون دختر در اوج جوونی مطلقه شده😮‍💨😕فقط بخاطر اینکه یه عده خواستن زورکی کاری که خداهم ازش ناراضی بود رو انجام بدن...

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺