2777
2789
عنوان

بیداریددددددد

172 بازدید | 23 پست

سلام خوبید من ۲۰ سالمه یک ساله عقدم شوهرمم ۳۰ سالشه ما ازدواجمون سنتی بود 

من نمیدونم چکار کنم حس میکنم نمیتونم زندگی کنم ولی همسرم میگه بیا حالا چند وقت بعد عروسی زندگی کنیم اگه نتونستی جدا شو جهیزیمو بردم نصفش هم چیدم ولی خیلی گریه کردم کسی هم نیس با مامانم حرف بزنه شوهرم راضی جدا شیم ولی من میترسم 

پسر خوبی هم هس دوستم داره ولی من دوسش ندارم من ذهنم پیشش نیس نمیخوام با فکر کردن بهش بدی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حماقت نکن برو روانشناس زندگیتو درست کن بعدا پشیمون میشی

اخه دو هفته دیگ‌ عروسیه خوب میگم امروز زنگ بزنم از مشاوره وقت بگیرم برم اونجا ازمون تست بگیره که ببینه بهم میخوریم یا ن

نه‌ دیر نشده یکی دو جلسه برین ان شاالله ک حل بشه

اخه ما مشاوره قبل ازدواج هم نرفتیم 

همون میریم اونجا میگم ازمون از اون تست ها که قبل ازدواج میگیرن انجام بده 

اخه ما مشاوره قبل ازدواج هم نرفتیم همون میریم اونجا میگم ازمون از اون تست ها که قبل ازدواج میگیرن ان ...

مشاور شخصی بری فک نکنم این مراحل رو بخواد

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه...
اخه دو هفته دیگ‌ عروسیه خوب میگم امروز زنگ بزنم از مشاوره وقت بگیرم برم اونجا ازمون تست بگیره که ببی ...

زود ازدواج کردی ولی در نظر بگیر بعد طلاقم خبری نیست بهتره دل ب زندکیت بدی اگر مرد خوبیه 

نمیدونم زورت کردن ازدواج کردی یا خودت خواستی ولی تقصیر اون نیس اونم ی جوونه ک کلی ارزو داره اگر طلاق بگیری زندگی اونم یجورایی ب مشکل میندازی

دیگه فک کن پسر مردم با هزار امید اومده زن گرفته زندگی کنه خونوادش براش ارزو ها دارن خرج کردن الکی الکی طلاق بگیزی و شکست بخوره تازه مهریه هم بخوای بگیری

خودتم طلاق بگیری شاید قضاوتت کنن عیب بزارن روت شاسد ختی مردای دیگه براس سواستفاده ازت نزدیکت بشن شاید موردای بعدی قبول نکنن و...

آخه یه تست های هستن از دو طرف میگیرن بعد مشاوره میگه به درد هم می‌خورید یا ن

حالا بازم خودتون میدونید ،تصمیم بگیری ،شاید درست شد ،شایدم نشد قبل اینکه دیر بشه تصمیم درست رو بگیر

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه...
جهیزیه رو چکار کنم جهیزیه رو بردن با این چیزای که گفتم به نظرت برم سر زندگی پشیمون میشم ؟؟

ب نظر من پشیمون میشی

انقدرم راحت نیست طلاق تازه مراحل قانونیش هست

اگر دلیل موجه نداشته باشی و شوعرت طلاقت نده نمیشه 

کلی دردسر داره

مشکلات بعدش بکنار

زود ازدواج کردی ولی در نظر بگیر بعد طلاقم خبری نیست بهتره دل ب زندکیت بدی اگر مرد خوبیه نمیدونم زورت ...

خوب برم مشاوره خوبه دیگ 

اون میفهمه به درد هم میخوریم یا ن ؟؟؟؟

بعد دیگ بخوایمم جدا شیم هر کی هر چی گف میگیم رفتیم مشاوره گفت به درد هم‌نمیخورید