2777
2789

بچم ۱ سالشه و زود بدنیا اومد برای همین داره دیر تر از وقتش دندون در میاره

الان از صبح تب داره و بی قراره و بی اشتها 

براش ژل تسکین لثه و استامینوفن پاراکید و شیاف گذاشتم ولی هنوز تبش بالاس نزدیک ۴۰،از ساید ۳ رو ۳۹ هست و پایین نمیاد

راهکاری دارید ممنون میشم بگید

فقط بیمارستان خدایی نکرده تشنج میکنه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

من چندماه پیش پسرم بستری بود یه بچه رو اوردن یکسالش بود تقریبا میگفتن از تب چهل درجه تشنج کرده

عزیزم نترس اگر همسرت موافقه ببرش بیمارستان حتما

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندماه پیش پسرم بستری بود یه بچه رو اوردن یکسالش بود تقریبا میگفتن از تب چهل درجه تشنج کردهعزیزم ...

ممنون گلم اخه چند وقت پیش یه ویروس گرفت بردمش بیمارستان خیلی خیلی اذیت شد ،میترسم ببرمش 

الان دوباره تبشو گرفتم شده ۳۸.۸ با دماسنج جیوه ای 

تب دندون فقط در خد داغ شدن سر و  تا ۳۸ بیشتر نمیره ،این درجه تبی ک گفتی مال ویروسه ،الکی خوذتو گول نزن بچه رو ببر دکتر سرخود هی شیاف اینا نزن

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
ممنون گلم اخه چند وقت پیش یه ویروس گرفت بردمش بیمارستان خیلی خیلی اذیت شد ،میترسم ببرمش الان دوباره ...

عزیزم حتی ۳۸ درجه هم خطرناکه 

درسته بیمارستان بچه رو خیلی اذیت میکنن

اگر بیمارستان کودک تو شهرتون هست ببرید یا ببرید درمونگاه هرجایی میبرید ببرید تروخدا مواظب باشین