2777
2789
عنوان

بعد خیانت شوهرم خیلی شک اک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 72 پست
میدونم سر به راه نمیشه چون دفه اول که خیانت کرد حال بد منو دید که چقد داغون شدم دوباره خیانت کرد

پس اولا حواست به سلامتیت باشه
و بعدم سعی کن رشد کنی مستقل بشی و راهتو جدا کنی..
اکثر ادما مشکلات بزرگ و کوچیک خودشونو دارن هرچند خیانت جزو بدترین هاست، ولی بالاخره باید برای وضعیتت راه حل پیدا کنی و اونم قوی شدنه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
باهاش قرارگذاشت یا فقط تلفنی

ما شهرمون از اون خانم دور بود 

تازه یکی دوماه آشناشده بودن 

ولی یه بار همون وقتا که حساس شده بودم میخاستم لباساشو بگردم که دیدم یه مو خیلی بلند از تو شلوارش اومد بیرون 

در صورتی که موی من و بقیه کوتاهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اولا حواست به سلامتیت باشهو بعدم سعی کن رشد کنی مستقل بشی و راهتو جدا کنی..اکثر ادما مشکلات بزرگ ...

دارم یه آنلاین شاپ راه میندازم که یکم مستقل بشم 

چون میدونم دفه سومی که خیانت کنه باید راهمو ازش جدا کنم 

دیگه خسته شدم 

حرف بعضیا رو گوش ندی ها
خیانت نکنی خیانت کار ادمای پسته
زندگیتو از راه درست بساز قوی شو

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
دارم یه آنلاین شاپ راه میندازم که یکم مستقل بشم چون میدونم دفه سومی که خیانت کنه باید راهمو ازش جدا ...

کار خوبی میکنی باید دووم بیاری و قوی باشی و به جایی برسی که بود و نبودش مهم نباشه

ما شهرمون از اون خانم دور بود تازه یکی دوماه آشناشده بودن ولی یه بار همون وقتا که حساس شده بودم میخا ...

به نظر من تا می تونی روی اعتماد به نفس خودت کارکن  خودت بالا ببر مخصوصن جلو شوهرت حتی اگه بهت بی محلی هم می کنه خودتو تحویل بگیر خودتو دوست داشته باش مثل خانمای ضعیف نباش ازش عشقو گدایی نکن

خب عاشق یه ادم خیانتکار شدی؟؟ ب این فک کن ک شاید باهاش حتی س کرده ازش متنفر نمیشی؟؟ دراین حد خری واق ...

میدونی من حتی برام مهم نیس که س کرده یا نه ولی اعتمادی که از دستش داده بیشتر عذابم میده 

من 8 سال هیچی ازش ندیدم و بعد اینجوری ضربه زد بهم

قرار نیست هیچ وقت خوب بشی

فقط موندنت پیش این مرد خیانتکار اشتباهه

متاسفانه چون تکرار کرده بعید میدونم به درد زندگی بخوره

انگار یکبار بهت شلیک کرده تو از دوباره اسلحه دادی بهش باز دوباره شلیک کرده، و تو دوباره اسلحه دادی بهش که بازم بزنه

اینبار خودت مقصری