2777
2789

من الان فعال کردم از همراه بانک ی بسته باید فعال کنی ۲۰ تومن گرفت ی برداشت کردم امتحانی برا ی پیامک ۲۰۰ برداشت شد ۱۹ ۸۰۰ 

شوهرم بانک پاسارگاد داره برا برداشت و واریز چیزی کسر نمیکنه فقط برا موجودی 

برا شما چجوریه؟‌

🌈🌨️🐆🕊️🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون واسه پیامک نیست پیامکو سالیانه کم میکنن اون واسه مالیات عملیات بانکی که جدیدا بانک های دولتی کم ...

من پیامک رو از همراه بانک   فعال کردم زده بود ی بسته بگیر ک ۲۰ تومن ۴۰ ۱۰۰ داشت من ۲۰ زدم و فعال شد بعد رفتم ی شارژ گرفتم ک امتحان کنم پیامک برداشتش  اومد رفتم بسته رو دیدم شده ۱۹ ۸۰۰ یعنی ۲۰۰ برا ی پیامک  

اینجوری باشه من هفته ای ۲۰ باید بدم ک اس های خریدم بیاد🤐

🌈🌨️🐆🕊️🖤
من پیامک رو از همراه بانک فعال کردم زده بود ی بسته بگیر ک ۲۰ تومن ۴۰ ۱۰۰ داشت من ۲۰ زدم و فعال شد ...

نه مال من همراه بانکمو اصن پولی واسه پیامک ندادم

اگه موقع افتتاح حساب پیامکو فعال کردی سالیانه کم میشه، فک کنم تجارتم آخرین بار ۵۰ تومن کم کرد واسه امسال کلا، پیامک های واریزو برداشتم میاد نیازی به بسته اینا نداره

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙