2777
2789
عنوان

متاهلم برام خواستگار اومده

538 بازدید | 29 پست

قضیه برای 2سال پیشه

25سالم بود

تازه پدرمو که جوون هم بود توی تصادف از دست دادم

خیلی بی قرار بودم و سر مزارش مث ابر بهار گریه میکردم

تقریبادوماهی ازفوت پدرم میگذشت

یه خانم مسن که تازه سه هفته بود برادرشو دفن کرده کنار مزار پدرم

اومد ونشست کنارم و در حالیکه من داشتم زاااااار میزدم

گفت ما خانواده شلوغی هستیم و یه پسر دارم ملی حفاریه و خیلی پسر خوبیه  ومنم گفتم خدا حفظش کنه واست 

(من فکر میکردم میخواد حواسمو پرت کنه تا کمتر بیتابی کنم) 

و همینطور که من هی اشک میریختم اونم هــــــــــــــی ادامه میداد، من دیگ محلش نذاشتم، یعنی حالی برای هم صحبت شدن باهاش نداشتم

پاشد رفت پیش مادربزرگم

نمیدونم چی بهش گفت

گفت این متاهله

زنه باور نکرد

مادر بزرگم گفت بخدا قسم

بازم باور نکرد

گفت بچه داره

بازم باور نکرد

گفت دخترش کلاس اوله،همینجا بود هر روز میارتش با خودش، امروز نیستش، هر وقت اومد نشونت میدم، زنه بازم ول نمیکرد

تا مادربزرگم دوباره تکرار کرد بخدا بچه ش میره مدرسه وکلاس اوله

تا زنه مادربزرگمو ول کرد

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خوب 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالت بود که ازدواج کردی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب چیکار کنیم الان قشنگم؟

مگه کاری ازت برمیاد پشت گوشی؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چرا باور نکنه خب

نمیدونم ولی خانمه چسب دوقلو بود

خیلی برام عجیب بود

حالا اگه مجرد بودم برام خاستگارنمی اومد!!!!! 

چند سالت بود که ازدواج کردی ؟

15