2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین میزارم بگید من اشتباه برداشت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 59 پست
بخدا مطمئن بودم منظور داره ولی وقتی قسم مادرش خورد میگم شاید اشتباه کردم مادرش تازه فوت شده

بعضیا ادم نیستن فکرنکن همه مثل خودت درستن 

مثل نقل و نبات دروغ میگن و قسم میخورن

🤍🐼🥥
بعضیا ادم نیستن فکرنکن همه مثل خودت درستن مثل نقل و نبات دروغ میگن و قسم میخورن

چی بگم خداکنه اینطور باشه

خیلی عذاب وجدان دارم 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان نداشته باش حرف ایشون خیلی زشت بوده اصلا وجه خوبی نداشته حرفش هرکسی باشه فکر خوبی نمیکنه

ممنون عزیزم وقت گذاشتی

✨️🤍

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
بخدا مطمئن بودم منظور داره ولی وقتی قسم مادرش خورد میگم شاید اشتباه کردم مادرش تازه فوت شده

بعضی قسم دروغ به جون مادر زنده شون هم یخورن و براشون مهم نیست، حتی هم اگه منظوری نداشته، حرفاش به ی خانم متاهل خوب نبوده و باید حد خودش رو میشناخت

بعضی قسم دروغ به جون مادر زنده شون هم یخورن و براشون مهم نیست، حتی هم اگه منظوری نداشته، حرفاش به ی ...

وای چقد از رفتار خودم متنفرم که وقتی کاری میکنم بعدش همش نشخوار فکری دارم

ب قول اون دوستمون فک کنم میخواست ببینه اگه من وا میدادم اونم ادامه میداد

و اینکه عمرا اگه ریگی به کفشش نبود پیام ها رو پاک میکرد

اره همین پیاماش پاک کرد گفت اشتباه برداشت کردی منم متاهلم و این حرفا من اصلا حرفی از رابطه نزدم

بیشتر از این ناراحتم که چرا گفتم رابطه باید میگفتم  ازحرفاتون چه منظوری دارید

اره همین پیاماش پاک کرد گفت اشتباه برداشت کردی منم متاهلم و این حرفا من اصلا حرفی از رابطه نزدمبیشتر ...

ولش کن دیگه بی خیال، ارزش نداره انقدرذهنت رو درگیر کنی، کاریه که شده

ولش کن دیگه بی خیال، ارزش نداره انقدرذهنت رو درگیر کنی، کاریه که شده

هووف اره خدا لعنتش کنه 

ولش کن مردک عوضی کثافتو حتی اگه 

واقعا منظور نداشت خودش که متاهله نباید میومد پی وی به یکی دیگه بگه خوشکلی و دلم میخواد عکساتو  ببینم

خودش ک زن دارره😡😡و همچین ادم عوضی ای بعید نیست قسم دروغ بخوره چون انسانیت سرش نمیشه

الکی فکرتو مشغول نکن و بلاکش کن

ولش کن مردک عوضی کثافتو حتی اگه واقعا منظور نداشت خودش که متاهله نباید میومد پی وی به یکی دیگه بگه خ ...

اره بلاکش کردم 

گفتم شاید اشتباه کردم آخه فامیله بده یه جورایی

وقتی بد میشه که خدایی نکرده وسوسه بشی و کار به جاهای باریک میرسید

ن بابا وسوسه ی چی یه تار موی شوهرمو جای صدتا مث این نمیدم

ترسیدم خدایی ناکرده قضاوت اشتباه کرده باشم