2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین میزارم بگید من اشتباه برداشت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 59 پست
دمت گرم خوب جوابش رو دادی خصوصا پیام آخرت

واقعا باتوجه ب چیزایی ک گفتم بنظرت درست فکر کردم راجبش 

میگم نکنه اشتباه کردم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
نمیدونم گیج شدم اونجا ک جون باباشو قسم خورد ناراحت شدم

نمیدونم منم قسم مادرشم خورد مادرش فوت شده خیلی ناراحتم میگم نکنه اشتباه کردم

ولی خب چرا گف همش عکسات نگا میکنم خیلی خوشکلی و نمیدونم دلم میخواد ببینمت بعدم که گفتم من متاهلم پیاماش پاک کرد 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاش با قسماش باهم نمیخونه یا قسم دروغ خورده یا منظور نداشته که من احتمال میدم حالت دوم درست باشه

ن خیلی بد شد که😔

ولی بازم شما ایشونو دیدی و میشناسی نه ما خودت بهتر میتونی حدس بزنی

ن خیلی بچه بودم دیدمش شناختی ازش ندارم والا 

حس خوبی نگرفتم که گف دلم میخواست ببینمت و گف دیگ اجازه دارم همیشه عکسات نگاه کنم

ن خیلی بچه بودم دیدمش شناختی ازش ندارم والا حس خوبی نگرفتم که گف دلم میخواست ببینمت و گف دیگ اجازه د ...

صد در صد که نیت خوبی نداشته چون حرفاش بوی خوبی نمیده منم داماد خالم این حرفارو میزد محلش ندادم یه روزم گفت من ازت خیلی خوشم میاد همون لحظه بلاکش کردم 

🤍🐼🥥
صد در صد که نیت خوبی نداشته چون حرفاش بوی خوبی نمیده منم داماد خالم این حرفارو میزد محلش ندادم یه رو ...

خیلی حالم خرابه میگم نکنه اشتباه کردم 

وای خدا لعنت کنه آدمای هول رو

صد در صد که نیت خوبی نداشته چون حرفاش بوی خوبی نمیده منم داماد خالم این حرفارو میزد محلش ندادم یه رو ...

گف همیشه استوریات اول میاد برام میبینم بعد میرم پروفت میبینم ناخودآگاه دیگ امروز که استوری گذاشتی نتونستم جلو خودم بگیرم

میخواسته ببینه تو چی میگی اگه ادامه میدادی روش بازتر میشد

آره خودمم اینطور فکر میکنم 

ولی یه درصدم میگم اگه اشتباه کرده باشم خیلی زشته

گف همیشه استوریات اول میاد برام میبینم بعد میرم پروفت میبینم ناخودآگاه دیگ امروز که استوری گذاشتی نت ...

خداییش هرچی میخوام خوب فکرکنم نمیشهههه 

این معلومه تنش میخاریده ما خانوما هم حس ششممون تو این موارد قویه و هیچوقت دروغ نمیگه اگه حس بدی گرفتی پس قطعا حست درست بوده اصلا هم فکرتو مشغول نکن بره گم شه خوبش کردی

🤍🐼🥥
آره خودمم اینطور فکر میکنم ولی یه درصدم میگم اگه اشتباه کرده باشم خیلی زشته

هرکی باشه خوب برخورد نمیکنه 

ایشون چه انتظاری داشته؟؟؟ اینکه شما بگی اره منم دلم میخواد ببینمت و اینا 

🤍🐼🥥
خداییش هرچی میخوام خوب فکرکنم نمیشهههه این معلومه تنش میخاریده ما خانوما هم حس ششممون تو این موارد ق ...

بخدا مطمئن بودم  منظور داره  ولی وقتی قسم مادرش خورد میگم شاید اشتباه کردم مادرش تازه فوت شده

هرکی باشه خوب برخورد نمیکنه ایشون چه انتظاری داشته؟؟؟ اینکه شما بگی اره منم دلم میخواد ببینمت و اینا

دقیقا همینو بگو😐👌