2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین میزارم بگید من اشتباه برداشت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم دختر این پیاما اخرتو کیف کردم

واقعا آخه ناراحت شدم میگم نکنه من الکی برداشت کردم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
عالی جواب دادی حقش بود

وای میگم نکنه من برداشت اشتباه کردم آخه فامیله 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
زیبا میدونی راه درستش چیه تو این مواقع؟ سین نزدن پیامها و ازش رد شدن، با این حال جواب خوبی بهش دادی ...

من اصلا جواب فالوورام نمیدم ایشون هم میگم که سر فامیلی فقط گاهی استوریا همو لایک میکردیم

الان احساس میکنم بد شد خیلی

خوبش کردیییی حقش بود قشنگ ر...د بخودش ادم هول

بنظرت درموردش درست برداشت کردم 

وقتی میبینین طرف متاهله دیگ نیاز به جواب پس دادن و نمیدونم استوری همو لایک کردن ندارهبه نظرم اشتباهه

عزیز گفتم که فامیله بعدم فقط مناسبتا همو لایک میکردیم 

بهترین کارو کردی آفرین خوب ریدی بهشمنم سر این حرفا که پشتم یه وقت حرف درنیارن با اینکه مجردمولی به ه ...

بنظرت درست بود برداشتم

خوندم الان کامل ولی من حس کردم مرده قصدی نداشته شما برداشتت بد بوده

اخه میگف همیشه استوریات اول میاد برام بعد ناخودآگاه میرم پروفت چک میکنم بعد عکس هایلایتم برام فرستاد گف خیلی خوشکلی بعدم گف حیف اینجا نیستی دلم میخواد ببینمت و اینا