2777
2789

کسی اطلاعاتی داره؟برای اولین بار میخوام برم کجا خرید کنم؟سوغاتی چی بیارم؟

روزگار به من آموخت كه هيچ چيز از هيچكس بعيد نيست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم تو فکر شکلات بودم کجا خرید ارزون تره؟

برای خرید سوغاتی چاینا تاون برو فقط ارزونتره کلا مالزی پوشاک و همه چیزش از ایران گرونتره ولی چاینا تاون بدلیجاتش خیلی ارزوونه

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖
برای خرید سوغاتی چاینا تاون برو فقط ارزونتره کلا مالزی پوشاک و همه چیزش از ایران گرونتره ولی چاینا ت ...

همون شهر چینیا؟

يادم نيست اصا من فكر كنم يه ٧ سال پيش رفتم ،همون شكلات خود تور ميبرتتون اونجايي كه درست ميكنن ميزارن ...

من خودم زبانم خوبه نمیخوام با تور برم جا رو بدونم از رو نقشه پیدا میکنم میرم همیشه مسافرتهام اینجوریه

مثلا من چهار سال پیش گوشواره خریدم جفتی هزار گردنبند خیلی خوشگل ده تومن کیف های خیلی عالی چهل تومن تیشرت ده تومن از چاینا خریدم ولی میوه استوایی مثل منگوستینم میتونی بیاری حتما یه روز برو بازار میوه و میوه هاشو بخور حتما به خیابون الور سر بزن شب تا صبح موزیک و رقص خیابونی هست

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖
مثلا من چهار سال پیش گوشواره خریدم جفتی هزار گردنبند خیلی خوشگل ده تومن کیف های خیلی عالی چهل تومن ت ...

میوه تو فرودگاه ایراد نمیگیرن؟

میوه تو فرودگاه ایراد نمیگیرن؟

نه من اوردم کاری ندارن تو کیفم بود مقلا من کلا ده کیلو اوردم

من خودم زبانم خوبه نمیخوام با تور برم جا رو بدونم از رو نقشه پیدا میکنم میرم همیشه مسافرتهام اینجوری ...

وااای چجوری؟ تنها؟؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
وااای چجوری؟ تنها؟؟

تنها نیستم با شوهرمم 

وقتی با تور بری هم هزینت خیلییی بیشتره هم هرجایی که اونا بخوان باید بری

ما خودمون با مترو یا پیاده هرحا بخوایم میریم مشکل زبانم ندارم خداروشکر😊