2777
2789
عنوان

بیاین سنگ صبورم بشید

97 بازدید | 6 پست

دلم یهویی گرفت

یاد گذشتم افتادم،یاد کارای مامان بابام که باهام کردن

دلم شکست دوباره از یاداوری کاراشون

الانکه از خونشون رفتمم همونن حتی خواهرمم همونجوری شده

میگم نکنه من بدم؟رفتار من اشتباهه که اینا اینجوری میکنن

عقد که بودیم مامانم نمیزاشت شوهرم زیاد بیاد خونمون انقد کم محلی و بداخلاقی میکرد که نیاد،بنده خدا زیادم نمیومدا نهایت هفته ای ۱بار میومد اما همونم انقد من بخاطرش حرف میشنیدم

همون موقع ها گفتم عروسی کنم برم نمیام دیگه

الانم زیاد نمیریم اما وقتی میریم که خودشون بگن،خواهرم که اکثرا خونه نمیمونه با دوس پسرش میره بیرون مامانمم زیاد اهمیت نمیده

کاش دلم براشون تنگ نمیشد

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

ما ۱۰ماه عقد بودیم،قرار بود بعداز ۱سال عروسی بگیریم

اما انقد اذیتم کردن،انقد شوهرم غصه هامو دید و اشکامو دید که گفت تو زودترین موعد عروسی میگیریم تا غصه نخوری دیگه

واسه پروو لباس عروسم مث بی کس و کارا رفتم،مزون داره گفت یعنی هیچکی نبود باهات بیاد نظر بده مادری خواهری...دلم خیلی شکست

واسع دیدن تالار باغ التماسشون میکردم باهام بیان اما نمیومدن بازم مث بی کس و کارا دوتایی رفتیم

من اون روزا بهشون احتیاج داشتم اما کنارم نبودن

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش گاهی حافظه ی بلند مدتمون میسوخت. یهو یچیزایی یادمون میاد که با جون کندن یادمون رفته یود.

اره واقعا،الان از یاداوریش باز چشمام اشکی شد

اون روزا باید بهترین خاطراتم میشدن اما بدترین شدن

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

بعد عروسی خیلی سختم بودکه از خونشون بیرون اومدم،خیلی غصه داشتم و دلتنگ میشدم تا یه هفته که نه مامانم اینا اومدن بهم سربزنن نه تعارف کردن که ما بریم بعد ۱هفته گفتم بریم یه سر بزنیم بهشون که مامانم گفت همینجوری پانشو بیا اینجا...🥺🥺🥺🥺

دیگه نرفتم،ادما حیوون خونگیشونو میدن به کسی دیگه میرن بهش سر میزنن خانواده من نیومدن و ماروهم راه نمیدادن

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠