2777
2789

ی سایت بگین گ فا ل هاش واقعی باشن حداقل بیشترشون منظورم فا ل حافظ یا ت اروت البته ت اروت میکن بده ولی اگر می‌شناسید بگین اینایی ک توی تلگرام و... نمیتونم برم اگر میتونید برام حافظ بگیرید ممنون میشم 🖤🥲

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیت کن

نیت کن ببین یوسف آدم خوبی هست برای من واقعا دوسم داره ؟ باهاش بمونم یا نه؟ ممنون نیت من اینه ببینم واقعا بمونم باهاش یا نه :)

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

نیت کن ببین یوسف آدم خوبی هست برای من واقعا دوسم داره ؟ باهاش بمونم یا نه؟ ممنون نیت من اینه ببینم و ...

نه عزیزم این اقا هر کیه اونی ک شما فک میکنید نیس گلم پنهان کاری داره تا چهار وعده رو میشه برات یه بحث بینتون بوده یا قراره بشه کوتاه بیا زیاد پیگیر نباش ولی این شخص از سمت اطرافیانشم تحت فشاره یه کسی ک حروف اسمیش م ن داره یا ل داره برات خبر میاره دعوت به چشن و مهمونی دور همی دارید بهتره اونحا زیاد صحبت نکنید به نفعت نیس گلم راز دلتم به کسی نگو یه نذری داری ادا نکردی عزیزم

سلام عزیزم برا منم میگیری؟

عزیزم اگه نیتت مالی ک همه چی برات اوکی میشه از یه محمد نام م ح داره توی اسمش خوشحالی داره عزیزم معده درد یا مشکل گوارشی داری حل میشه از استرسه پوچه کارای پزشکیت برات عالی افتاده حالا شما خودت یا اطرافت هر کیه مریضه شفای بیمار داده عزیزم یه جابجایی شغلی امضای سندم برات میبینم عالیه 

نه عزیزم این اقا هر کیه اونی ک شما فک میکنید نیس گلم پنهان کاری داره تا چهار وعده رو میشه برات یه بح ...

مرسی عزیزم میخام بدونم مهیار دوسم داره؟الان برگشته ادامه بدم باهاش ادم میشه یا نه دوستش راست گفت لطفا هرچی حس کردی بگو برات حمد میخونم❤

عزیزم اگه نیتت مالی ک همه چی برات اوکی میشه از یه محمد نام م ح داره توی اسمش خوشحالی داره عزیزم معده ...

وای مرسی قربونت اره همش استرس دارمو مریضم بخدا خسته شدم دیگه خیلی خوشحال شدم مرسی که جواب دادی برات حمد خوندم🥺❤

عزیزم اگه نیتت مالی ک همه چی برات اوکی میشه از یه محمد نام م ح داره توی اسمش خوشحالی داره عزیزم معده ...

عزیزم میشه واسه منم بگیری اینکه هادی بهم علاقه داره یانه اصلا بهم فکر میکنه یانه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
عزیزم میشه واسه منم بگیری اینکه هادی بهم علاقه داره یانه اصلا بهم فکر میکنه یانه

عزیزم پنهان کاری داری یا داشتی رو میشه گلم این شخص احساسیت پوچه عزیزم یه کار قانونی دادگاهی دارید به نفعت انجام میشه یه چشم نذر داری گلم عزیزم امضای سند ماشین برات میبینم و یه خانمی حسادتتو میکنه از اطرافیانت هست ولی هم خونت نیس ک زیاد سعی میکنه از کارات سر دربیاره مواظب باش زیادم راز دلتو به کسی نگو