ینی بعضی وقتا دلم میخاد جرش بدم ب معنای واقعی من امشب خونه خواهرم بودم ی مهمونی دخترونه بود چندین بار گفتم شام اونجا میخورم برگشتنی قرار شد برم دم خونه مادرش دنبالش بد بریم خونمون رفتم جلو درشون پدرشوهرم گفت بیا داخل هنوز شوهرت شام نخورده منم رفتم دیدم مادرشوهرم برای منم کشید گفتم من شام خوردم بد پدرشوهرم و مادرشوهرم خیلی شاکی شدن گفتن ما تاالان منتظر تو بودیم گفتم من ب علی چند بار گفتم ک شام خونه خواهرمم بد خیلی خجالت زده شدم شوهرمم ی نیشخند زد بهم بد مادرشوهرم پرسبد دختر عموت بچه داره؟؟گفتم نه یهو شوهرم پرید گفت جدا شده طلاق گرفته منم خیلی بهش سپرده بودم ب کسی نگه بد اومدیم خونه دعوامون شد نمیفهمم چرا اینکارارو کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا امروز یه کلیپ تو اینستا دیدم نوشته بود رفتار من با همسرم جلو خانوادم ،همش تعریف و تمجید
بعد رفتار شوهرم با من جلو خانوادش ،همش خانومشو ضایع میکرد😅🤨😐
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
اتفاقا امروز یه کلیپ تو اینستا دیدم نوشته بود رفتار من با همسرم جلو خانوادم ،همش تعریف و تمجیدبعد رف ...
بحث این چیزا نیست کلأ همش سعی داره ضعفای خانوادمو بهشون بگه ن ب حالت خبر چینی چون میتونه در نبود من بگه ولی قشنگ میذاره جلوی من میگه یا مثلأ من دارم ب شوخی راجب خواهرش ی چی میگم فوری ویس میگیره میفرسته برا ابجیش
بحث این چیزا نیست کلأ همش سعی داره ضعفای خانوادمو بهشون بگه ن ب حالت خبر چینی چون میتونه در نبود من ...
خب دقیقا مصداقای ضایع کردنه دیگه
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚