2777
2789

نه طبیعیه چیزی نیست

یه زمانی مخلوط میکردم برای پروتیین دست ساز باشگام

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بعضیا میگن کورتون میزنن توش 

خودتون جوانه گندم تهیه کنید خیلی بهتره

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یه نفرو دیدم تو یه ماه صورتش خیلی پف کرده

خب جوانه گندم این کارو هم میکنه . مشکلی نداره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

خیلی ممنونم ازتوناز کورتون میترسمیعنی این ساشه هارو بخوری بازگشت نداره؟

کورتون نخورید اصلا

خوبه به شرطی که تغذیتون‌خوب باشه

یعنی شما یه مدتی استفاده کردین و عارضه ای ندیدین؟

نه من باشگاه میرم مدتی میریختم تو وعده های پروتیینی دست سازم

ولی به نظرم یه دکتر تغذیه هم برید

نه میگم ساشه جوانه گندم کورتون داشته باشه میترسمشما مربی باشگاه هستین؟

نه ولی چندین ساله میرم

کورتون ندارن اصلا

نه من باشگاه میرم مدتی میریختم تو وعده های پروتیینی دست سازمولی به نظرم یه دکتر تغذیه هم برید

رفتم دکتر کلی پروتئن و ویتامین داد اثر هم نکرد

یه پودری از عطاری گرفتم ده کیلو چاقم کرد ولی صورتم هنوز لاغره نمیخوام ژل تزریق کنم

رفتم دکتر کلی پروتئن و ویتامین داد اثر هم نکردیه پودری از عطاری گرفتم ده کیلو چاقم کرد ولی صورتم هنو ...

دختر خالم رفت دکتر بهش فیلر اینا زدن برای صوزت سر در نمیارم چی بود ولی شوکه شدم ذیدمش