2777
2789

دوستان من نیاز به کمکتون دارم

من این هفته می‌خوام برم عمل بای پس ولی سه تا حس ترس و دلهره و عذاب وجدان داره دیوونم می‌کنه

ترس از اینک قراره معده ام و روده امو بهم بدوزند دلهره از بعد عمل دارم که نکنه بیش از حد لاغر شم نکنه به مشکل بخورم ولی اصلی ترین حس،حس عذاب وجدان نسبت به شوهرم دارم این پول عمل بعد چند سال جور شده یعنی شرایط عملم جور نمیشد پولش جور نمیشد الان هم شرایطش جور شده یه دکتر خوب پیدا شده عملم کنه هم یه پولی قراره دست شوهرم بیاد من رو اون حساب کردم بخش عذاب وجدانم این جاست که شوهرم کاسب الان تو شرایط سختیه دستش خالیه پول عملم می‌تونه یه بخش کوچیکی کمکش کنه ولی اگه نباشه هم براش اتفاقی نمی افته هی پیش خودم میگم دختر یه بار شانس در خونت رو زده چندساله منتظر این موقعیت بودی ولی یاد شوهرم میفتم که تو چه اوضاعی دلم میسوزه نمی‌دونم چه کنم لطفا نگید برو رژیم و ورزش من سالهاست تو رژیم و ورزش ام همه جور راهی رفتم هر رژیمی بگید گرفتم خودم مخالف عمل بودم ولی آخرین راهم عمله وزنم هم کم نیست نزدیک چهل کیلو اضافه وزن دارم فقط بیایید دلداری ام بدید پشیمون نشم

برو اونایی که عمل کردن رو قبل و بعدشون رو ببین

یکی بود می‌گفت مادرشوهر صد کیلو بود الان شده ۴۵ کیلو و کم خونی گرفته این خیلی ترسوندتم ولی بیشتر عذاب وجدانم واسه شوهرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بود می‌گفت مادرشوهر صد کیلو بود الان شده ۴۵ کیلو و کم خونی گرفته این خیلی ترسوندتم ولی بیشتر عذا ...

به گفتن اینو اون توجه نکن تا با چشمت چیزی رو ندیدی باور نکن 

شوهرت راضیه خودش پولو بده؟

به گفتن اینو اون توجه نکن تا با چشمت چیزی رو ندیدی باور نکن شوهرت راضیه خودش پولو بده؟

راضی که دهنمو سرویس کرده براش مهم نیست برم یانه کلا شوهرم تو بدترین شرایط مالی هم باشه وقتی ازش پول بخوام نه نمیگه الآنم نمی‌دونم چرا یجوری شده نمیگه نمی‌دم ولی میگه از بیمارستان برو خونه مامانت چند روز اونجا باش نمی‌دونم راضی نیست یا براش مهم نیست کلا از رفتارش حس خوب نمیگیرم

[QUOTE=357126970]یکی بود می‌گفت مادرشوهر صد کیلو بود الان شده ۴۵ کیلو و کم خونی گرفته این خیلی ترسوندتم ولی بیشتر عذا ...[/QUOTEدوست همسرم ۱۶۴ کیلو بود الان ۸۴ کیلو هست اونم تو یکسال با ورزش و رژیم لاغر کرده چند روز پیش دیدمش نشناختم اول .شماهم میتونی اگه میتونی به عمل فکرنکن

[QUOTE=357126970]یکی بود می‌گفت مادرشوهر صد کیلو بود الان شده ۴۵ کیلو و کم خونی گرفته این خیلی ترسون ...

واسه من ژنتیکی منم بارها شده بیست کیلو ده کیلو هشت کیلو دوازده کیلو کم کردم برگشته در اصل دیگه از جوونیم لذتی نمیبرم دائما در حسرت این لباس اون لباسم و رژیم غذایی که به جایی نمی‌رسه مرگ یه بار شیونم یه بار فقط حس عذاب وجدانم نسبت به همسرم کم نمیشه

واسه من ژنتیکی منم بارها شده بیست کیلو ده کیلو هشت کیلو دوازده کیلو کم کردم برگشته در اصل دیگه از جو ...

اکت حالتو خوب میکنه بذو پول چرک کف دسته بازهم پول میاد جاش پر میشه ولی جوانی دیگه بر نمیگرده

اکت حالتو خوب میکنه بذو پول چرک کف دسته بازهم پول میاد جاش پر میشه ولی جوانی دیگه بر نمیگرده

آخه می‌دونی تجربه ورشکستگی داره نمی‌خوام اینسری من باعث ورشکسگیش شم وگرنه پولش برام مهم نیست میگم نکنه این پول بهش کمک میکنه