2777
2789
عنوان

خوابوندن دوقلو ها جونم و میگیره

279 بازدید | 22 پست

همسرم یه شبهایی کمک میکنه ولی بیشتر شبها خودم می خوابونم شون 

جونم گرفته شده به معنای واقعی

خسته میشم تنهایی ،بخدا خودم و وزن کردم بعد بارداری دوقلو و الان که بچه ها ۹ماهه شدن ۶۰ کیلو هم نیستم 

آخی عزیزم خدا حفظشون کنه قدرشون و بدون

دیروز یه خانمی همین جا می گفت می خواد ای وی اف کنه دوقلو پسر بیاره

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا حفشون قدر این روزارو بدون مثل باد میگذره دوقلوهای من الان ۱۲سالشونه نفسم به نفسشون بنده.

اگه مالای منو میدیدی تا عمر داشتی بچه نمیووردی باورم نمیشد که بشه ۶ماهسون آنقدر روزگار سخت می‌گذشت و تا۳سالگیشون خواب نداشتیم منو شوهرم و مادر و پدرم اینا خداییش خیلی زجر کشیدیم تا به این سن رسیدن الان یادمون رفته اذیت های بچه رو می‌خوام بیارم باز😳

آخی عزیزم خدا حفظشون کنه قدرشون و بدوندیروز یه خانمی همین جا می گفت می خواد ای وی اف کنه دوقلو پسر ب ...

من طبیعی دوقلو باردار شدم ،خیلی نازن میمیرم براشون ولی دست خودم نیست خسته میشم 

من طبیعی دوقلو باردار شدم ،خیلی نازن میمیرم براشون ولی دست خودم نیست خسته میشم

حق داری واقعا سخته

ولی بزرگ بشن دلت به همین روزهای بچگیشون تنگ میشه 

منم عاشق بچه ام

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
وای خدا حفشون قدر این روزارو بدون مثل باد میگذره دوقلوهای من الان ۱۲سالشونه نفسم به نفسشون بنده.اگه ...

خدا حفظشون کنه 

کاش برای منم زودتر بزرگ بشن،من یه پسر ۹ ساله هم دارم دیگه نمیارم 

دستشون درد نکنه کمک ات کردن بزرگ کردی من بیشتر اوقات تنهام 

تنهایی دارم بزرگ شون میکنم،دوقلوهای من هر دو دخترن،۹ ماهشون پر شده توی همین ۹ ماه مردم از بیخوابی 

بخدا همه بهم میگن بزرگ بشن کمک ات میکنن من الان دارم نابود میشم از خستگی و بی خوابی

اخی عزیزم حق داری خسته بشی و کلافه

ولی عوضش خدا برات جبران می کنه نگران نباش

بخدا سختیش میارزه با هم دوتا بزرگ میکنی فقط ازشون غافل نشو که خدایی نکرده بلایی سر خودشون نیارن .منظورم اینه تنبلی نکنی روزا بخوابی پاشن خرابکاری کنن خدایی نکرده شیر گازی باز بذارن یا برن سراغ سماور و اجاق گاز من که تا ۴-۵سال نه خواب داشتم نه خوراک هر جا سفره پهن میکردیم دستشوییشونمیگرفت نیم ساعت توی دستشویی بودم وای که چه روزایی رو پشت سر گذاشتم.یکی از آشناهای شوهرم ۳قلو آورد بعد ما همش خواب بود زنه بچه هاش که راه افتاده بودن رفته بودن شیر آبگرم کن رو باز گذاشته بودن مامانه هم میاد تو آشپزخونه با چشم خواب آلود که زیر اجاق گازو روشن کنه بنده خدا تا جرقه گازو میزنه آشپزخونه میره رو هوا خداروشکر بچه هاش تو اتاق بودن اتفاقی براشون نیفتاد ولی مامانه نثف بدنش سوخت😏

بچه کوچیک تا عاقل نشه باید ثانیه ای تنهاش نذاری اونم اگه چندتا باشن

ان شاء الله، همیشه به خودم میگم خدا این آزمون و سر راهم قرار داد خودش هم بهم ظرفیت اش و بده

خوش به سعادتت چه آزمون قشنگی😍

قدرش و بدون

بخدا سختیش میارزه با هم دوتا بزرگ میکنی فقط ازشون غافل نشو که خدایی نکرده بلایی سر خودشون نیارن .منظ ...

ای وااای 😳😳😳😳

نه من با کوچکترین تکون اینها بیدار میشم کلا بالا سرشون هستم 

دوقلو داری سختی داره،۳ قلو که دیگه خدا داند چقدر طاقت فرسا هس

من تا از خواب اینا مطمئن نشم نمیخوابم با کوچکترین تکون شون بیدار میشم