بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدا حفشون قدر این روزارو بدون مثل باد میگذره دوقلوهای من الان ۱۲سالشونه نفسم به نفسشون بنده.
اگه مالای منو میدیدی تا عمر داشتی بچه نمیووردی باورم نمیشد که بشه ۶ماهسون آنقدر روزگار سخت میگذشت و تا۳سالگیشون خواب نداشتیم منو شوهرم و مادر و پدرم اینا خداییش خیلی زجر کشیدیم تا به این سن رسیدن الان یادمون رفته اذیت های بچه رو میخوام بیارم باز😳
بخدا سختیش میارزه با هم دوتا بزرگ میکنی فقط ازشون غافل نشو که خدایی نکرده بلایی سر خودشون نیارن .منظورم اینه تنبلی نکنی روزا بخوابی پاشن خرابکاری کنن خدایی نکرده شیر گازی باز بذارن یا برن سراغ سماور و اجاق گاز من که تا ۴-۵سال نه خواب داشتم نه خوراک هر جا سفره پهن میکردیم دستشوییشونمیگرفت نیم ساعت توی دستشویی بودم وای که چه روزایی رو پشت سر گذاشتم.یکی از آشناهای شوهرم ۳قلو آورد بعد ما همش خواب بود زنه بچه هاش که راه افتاده بودن رفته بودن شیر آبگرم کن رو باز گذاشته بودن مامانه هم میاد تو آشپزخونه با چشم خواب آلود که زیر اجاق گازو روشن کنه بنده خدا تا جرقه گازو میزنه آشپزخونه میره رو هوا خداروشکر بچه هاش تو اتاق بودن اتفاقی براشون نیفتاد ولی مامانه نثف بدنش سوخت😏
بچه کوچیک تا عاقل نشه باید ثانیه ای تنهاش نذاری اونم اگه چندتا باشن