2777
2789
عنوان

نی نی یار میشه بیای

70 بازدید | 12 پست

تاپیک منو حذف میکنی؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

لینک بزارید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

لینک بزارید

میشه اینا رو هم حذف‌ کنید؟ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1372666/

دوستان-بیاین-بگید-این-لباس-چطوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1400222/چی-فکرکردینها

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک بزارید

بلد نیستم😭

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
بلد نیستم😭

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عنوانتون رو بگین لینک رو بذارم براتون

مرسی عزیزم.مسخرم کردن عنوانشه

نی نی یار یکی از دوستان لطف کرد لینکشو گذاشت

نی نی یار یکی از دوستان لطف کرد لینکشو گذاشت

حذف شد