2777
2789

روفرشی کشدار میخریدی خب

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پولم نرسید کشداربخرم ساده خریدم سبکه راحت میشه تکوند ولی یهه لکک افتادروفرشم دیگه دلم نیومدبندازم بهه خاطر دردسرش الانم منتظرم فرشاروبشوریم دوباره بندازم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
منم پولم نرسید کشداربخرم ساده خریدم سبکه راحت میشه تکوند ولی یهه لکک افتادروفرشم دیگه دلم نیومدبنداز ...

بفروشمش؟یا بچه داار شدم لازم میشه ۱۲متریه

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
منم ۳ میلیون دادماز اون کشداراست بخدا خیلی بیخوده خیلی

چرا؟ مامانم میخواست کشدار بخره ااز منن میپرسید اینا چطورن؟ منن که تجرربه نداشتم شما که تجربشو داشتی مشکلش چیه

چرا؟ مامانم میخواست کشدار بخره ااز منن میپرسید اینا چطورن؟ منن که تجرربه نداشتم شما که تجربشو داشتی ...

میگن جمع میشع بااز اون ساده هاا بهتره ممن خودم توو خونه تنهام جمع نمیشه امما شوهرم همش جمع می‌کنه منم عصابم خراب میشه 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤