2777
2789
عنوان

کنکوریا تجربی بیاین لطفا

132 بازدید | 12 پست

برای درسی مثل فیزیک چیکار کنم تازه امسال دهمم

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

چطوری تایپ میکنید؟ 😂😭

برا معن میزنه غیر مجاز هرچی مینویسم😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست بزن

نه خیلی درس سختیه برام 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

همینطوره

برای کنکور میخوای چیکار کنی؟

نمی دونم کلاس خصوصی برم  چیکار کنم ؟

به همین خاطر تایپک زدم

نمی دونم کلاس خصوصی برم چیکار کنم ؟به همین خاطر تایپک زدم

م.ن یازدهمم مدرسه هیچی یاد نمی گیرم کلاس میرم

درکنارش فرمول بیست واسه نهایی  میکرونقرهای تک پایه بگیر

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

م.ن یازدهمم مدرسه هیچی یاد نمی گیرم کلاس میرمدرکنارش فرمول بیست واسه نهایی میکرونقرهای تک پایه بگیر

نمی دونم تازه دهمم احساس میکنم خیلی سخته 

نمی دونم تازه دهمم احساس میکنم خیلی سخته

یکم تلاش کنید اگه دیدی نتونستی برو کلاس ا.ز پایه قوی بشو م.ن

انسانی.م ادبیات تخصصی ر.و   ا.ز دهم کلاس رفتم س.ه ساله میرم الان پایه ا.م قوی شده پ.س دیدی نتونستی کلاس بر.و