2777
2789
عنوان

بای پس معده دکتر خلج

23497 بازدید | 68 پست

یه تاپیک بود بای پس معده من از نازمر جون خواهش کرده بودم در مورد این عمل توضیح بده پروسه قبل و بعد عمل صبح باز کردم دیدم توضیح داده کاری پیش اومدم رفتم انجام دادم برگشتم به روزرسانی کردم دیدم زد مبحث تعطیل شده و من متاسفانه نتونستم از اطلاعاتی که نازمر و بقیه دوستان گذاشتند استفاده کنم ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارند به من هم بگویند...

خدا خیرت بده بزار بمونه منم بخونم

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم با دکتر خلج عمل مینی بای پس کردم. سوالی داشتید درخدمتم

چند کیلو بودین چقدر کم کردین وچه مدت

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

من 8 مرداد عمل کردم. اون موقع 106 کیلو بودم. الان 83 کیلو هستم. حدود 100 روز هم هست که عمل کردم

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
من 8 مرداد عمل کردم. اون موقع 106 کیلو بودم. الان 83 کیلو هستم. حدود 100 روز هم هست که عمل کردم

راضی هستین؟ 

همه چی میخورین منظورم اشتهاس 

ایا درد زیاد داشتین 

اخه الان افراد بالای ۱۰۰ کیلو و bmiبالا رو رایگانه با دفترچه بیمه 

یکی از دوستانم برای بهمن وقت داره 

اما خالش عمل کرده ۱۷ روزه ۱۴ کیلو کم کرده میکه فقط وفقط مایعات تا چند وقت خب 

اگر به این باشه خب خودمون همون مایعتو بخوریم چکاریه عمل کنیم 

راهنمایی کن مرسی

شما اگر میتونی فقط مایعات بخوری و زنده بمونی، بسم الله. شروع کن

من برای عملم هیچ دردی نداشتم. خیییییییلی کمتر از زایمان. در حد عادت ماهیانه

ولی چون جراحی معده کردید و معده زخم هست بعدش بهتون رژیم 15 روز مایعات و 15 روز بعد پوره میدن.

اشتهای من کمتر شده و مهم تر اینکه مثلا الان با یکم غذا( حدود 2 یا نهایتااااا 3 قاشق برنج/ یا دو برش پیتزا) احساس ترکیدن و سیری بیش از حد بهم دست میده

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
ببخشید بعد عمل درد داشتید؟ زیاد بود یا کم؟ این عمل باعث یبوست و مشکلات گوارشی نمیشه؟

یبوست و مشکلات گوارشی من به شخصه نداشتم. البته درباره بقیه نمیدونم.

مشکل عمده این جراحی ایجاد سنگ صفراست که به دلیل کاهش وزن یهویی و زیاد رخ میده که البته از همون اول بهتون قرص میدن و اگر همون قرص ها رو بخورید مشکلی نخواهید داشت

شما اگر میتونی فقط مایعات بخوری و زنده بمونی، بسم الله. شروع کن من برای عملم هیچ دردی نداشتم. خیییی ...

خب با کم شدن وزن ونبود اشتها اخرش که رسیدین به حدنصاب اصلی بایستی چکار کنین که دیگه لاغر شدید نشید منظورم وزن ایده ال 

نکنه خیلیییییییی لاغر بشید ونشه چیزیم بخورید ؟؟؟

یبوست و مشکلات گوارشی من به شخصه نداشتم. البته درباره بقیه نمیدونم. مشکل عمده این جراحی ایجاد سنگ ص ...

ببخشید چه قرصی ؟؟؟ میخوام درموردش سرچ کنم

هزینه هم بسته به بیمه ها متفاوته. اینجوری هم نیست که رایگان باشه.

اگر بی ام ای تون بالای 40 باشه، تحت بیمه حساب میشید و بیمه شاملتون میشه.

که بسته به نوع بیمه، تکمیلی داشتن یا نداشتن و ... هزینه ها متفاوته.

البته اول شما باید 13 میلیون برای وسایل جراحی بپردازید که بعد عمل بهتون فاکتور میدن و میتونید ببرید بیمه و بسته به بیمه تون بهتون پرداخت کنن.

کپسول اورسواکسی کولیک اسید که البته ایرانیه. 

خارجی اش رو هم میتونید تهیه کنید

هزینه هم بسته به بیمه ها متفاوته. اینجوری هم نیست که رایگان باشه. اگر بی ام ای تون بالای 40 باشه، ت ...

نهههه خاله دوستم تامین اجتماعی بیمه طلایی دارن 

فقط ازمایشها واندوسکوپی و جوراب زمان عمل هزینه برده که فکر کنم ۶۰۰ شده

البته مکمل ویتامین و این ها هم دارید. مثلا قرص یرای کاهش ریزش مو ( که در هررر رژیمی وجود داره) وامپول تقویتی برای ماه های اول .