2777
2789
عنوان

کیا مودم بیسیم دارن بیاین

344 بازدید | 4 پست

اسباب کشی کردیم و خونه جدیدمون خط تلفن نداره و نمیتونم مودم  قبلی رو وصل کنم چه پیشنهادی دارین ک بسته های اینترنت نامحدود داشته باشه 

بسته اینترنت نامحدود نداریم کلا

بسته هایی که به اسم نامحدود به قیمت خون ننشون میفروشن در واقع نامحدود نیست و دارای سقف منصفانه من در آوردی هست مثلا در یه شب ۱۵۰ گیگ دانلود کنید بستتون تموم میشه با اینکه نامحدوده

مودم سیمکارت بسته هاشون دارای صرفه اقتصادی نیست

بهتره برای خونتون درخواست فیبر نوری کنید

به هر دلیلی نیاز به مودم سیمکارتی دارید از ایرانسل استفاده کنید برای سیمکارت و مودم

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستاجریم و صاحبخونه درخواست تلفن نمیده برامون

پس اگه هزینه براتون مهم نیست از ایرانسل یه مودم5g بخرید خودش سیمکارت داره حدود ۱۳ میلیون هست

اگه محدودیت بودجه دارید مودم 5g استوک از سایت هایی که دارای نشان اعتماد الکترونیکی هستن بخرید از ۳ تومن شروع میشه تا ۷ الی ۸ تومن میاونی. یه مودم خوب تهیه کنید

سیمکارت و بسته اینترنت رو هم از ایرانسل تهیه کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
پس اگه هزینه براتون مهم نیست از ایرانسل یه مودم5g بخرید خودش سیمکارت داره حدود ۱۳ میلیون هستاگه محدو ...

اگه بسته های این مدل مودما بخواد به گرونیه بسته های اینترنت گوشی باشه چه کاریه انقد هزینه مودم بدم خب همون بسته میخرم برا گوشیم من گفتم شاید کسی مودم وای فایی سراغ داشته باشه ک بسته هاشون قیمتش مث مودمی ک با خط تلفن ثابته خوش قیمت باشه