2777
2789

سلام یه توضیح در مورد خودم بدم بعد بگین چیکار کنم

من 22 سالمه و 2 تا بچه دارم. شوهرم. تازگیا فوت کرده و من ب فکر کارم 14 سالم ک بود ازدواج کردم و همون موقع هم درسمو ول کردم یعنی حتی هفتمم و هم تموم نکردم حالا میخوام ادامه تحصیل بدم امروز ک زنگ زدم اموزش پرورش گفتن ک تا دیپلم بگیرم 2 سالی طول میکشه و بعدش میخوام اموزش دبستان بخونم... خوبه بنظرتون معلمی؟؟؟ 

میتونم بدون دیپلم تو کلاس های دیگ شرکت کنم مثلا کمک های اولیه، دستیار دندون پزشک یا تکنسین داروخانه؟؟؟ 

شما نظرتون و بگید درسمو ادامه بدم و معلم بشم یا بزنم تو یه کار دیگ؟؟؟؟ 

𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒇𝒖𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒔𝒖𝒓𝒑𝒓𝒊𝒔𝒆𝒔, 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒄𝒐𝒎𝒆 𝒕𝒐𝒐

والا یکی تو ازمایشگاه خون گرفت ازم باهاش حرف زدم دیپلمم نبود

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا یکی تو ازمایشگاه خون گرفت ازم باهاش حرف زدم دیپلمم نبود

پس بنظرت دوره دیده؟ 

اگه به خياطي علاقه داريد سعي كنيد خياط بشيد

يا يه مغازه لوازم آرايشي بزنيد حتى اگه سرمايتون كه باشه جنس كمي بخريد وشروع كنيد

{اگر اقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد، اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

معلمی نمیصرفه واست 

2 سال اینجا برای دیپلمت 

4 سال اونور واسه فوق 

بعدم همش آزمون استخدامی آیا قبول بشی آیا نشی 

برو تو کار آرایشگری یا خیاطی 

تو کمترین زمان ممکن میتونی درآمد زایی کنی حتی تو خونه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
عزیزززدلمممم خیلی ناراحت شدم😔میتونی همزمان با درس خوندن فعلا یه کار نیمه وقت سبک داشته باشی که سابق ...

فدات بشم 🙂

مشکلم همینه چ کاری؟ 

آموزش ابتدایی اگه منظورتهرشته جالبی نیستسه چهار نفر از دوستام خوندن و نتونستن جذب بشن

جدی.. چرا اخه؟ 

اگه بخوای  دیپلم بگیرید دوسال طول بکشه میشه ۲۴سالت از طریق کنکور نمیتونی معلم شی چون سنت به فرهنگیان نمیخوره

باید آزمون استخدامی شرکت کنی 

مثلاً بری رشته علوم تربیتی یا روانشناسی و....۴سال بخونی بعد ۴سال آزمون بدی 

اگه به خياطي علاقه داريد سعي كنيد خياط بشيديا يه مغازه لوازم آرايشي بزنيد حتى اگه سرمايتون كه باشه ج ...

خیاطی بلدم و کمرم مهره اش باز شده و نمیتونم زیاد بشینم🙃

فدات بشم 🙂مشکلم همینه چ کاری؟

کارای نیمه وقت مثلا منشی مطب یا اموزشگاه که نشسته باشی خیلی بهت فشار نیاد، همزمان میتونی درستم بخونی، بعد که دیپلمتو گرفتی اونموقع ببین چی پیش میاد

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

اگه بخوای دیپلم بگیرید دوسال طول بکشه میشه ۲۴سالت از طریق کنکور نمیتونی معلم شی چون سنت به فرهنگیان ...

میخواستم برم ازاد