2777
2789
عنوان

موضوع انشا

59 بازدید | 7 پست

سلام  انشا در باره 

دوست دارید بزرگتر ها با شما چه رفتاری داشته باشند🤦🏻‍♀️

یه چی بگین ۸ خط به بالا باشه😑

‌‌اِحترام‌بِه‌هَمه،اِعتماد‌بِه‌هیچکَس. !‌‌

یه خانمی اینجا انشا مینوشت

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑 عزیزم بشین فکر کن بنویس دیگه ۸ خط چرت و پرت بنویس پر شه 😂 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

انشا: رفتار بزرگ‌ترها با ما

دوستی یکی از زیباترین و ارزشمندترین روابط انسانی است. اما وقتی صحبت از بزرگ‌ترها می‌شود، این رابطه به یک سطح جدیدی از احترام و یادگیری می‌رسد. من دوست دارم بزرگ‌ترها با ما رفتارهایی داشته باشند که نه تنها ما را خوشحال کند، بلکه به رشد و پیشرفت ما نیز کمک کند.

اولین چیزی که من دوست دارم بزرگ‌ترها با ما داشته باشند، احترام است. وقتی بزرگ‌ترها به نظرات و احساسات ما اهمیت می‌دهند و ما را جدی می‌گیرند، این احساس را به ما می‌دهند که ارزشمند هستیم. این احترام باعث می‌شود که ما نیز به آن‌ها احترام بگذاریم و روابط‌مان را قوی‌تر کنیم.

دومین نکته‌ای که برای من اهمیت دارد، راهنمایی است. بزرگ‌ترها تجربه‌های زیادی دارند و می‌توانند در مواقعی که نیاز به مشاوره داریم، به ما کمک کنند. من دوست دارم که آن‌ها با صبر و حوصله به ما گوش دهند و راهنمایی‌های مفیدی ارائه دهند. این راهنمایی‌ها می‌تواند در زمینه‌های تحصیلی، اجتماعی یا حتی شخصی باشد.

سومین رفتار مهم، محبت و حمایت است. وقتی بزرگ‌ترها عشق و محبت خود را به ما نشان می‌دهند، این احساس امنیت و آرامش را در ما ایجاد می‌کند. آن‌ها باید بدانند که ما نیاز داریم در کنارشان احساس راحتی کنیم و از حمایت‌هایشان بهره‌مند شویم.

در نهایت، من دوست دارم بزرگ‌ترها صادق و راستگو باشند. صداقت یکی از ارکان اصلی هر رابطه‌ای است. وقتی بزرگ‌ترها با ما صادق هستند، این به ما یاد می‌دهد که چگونه باید با دیگران رفتار کنیم و به اهمیت صداقت پی ببریم.

به طور کلی، من امیدوارم بزرگ‌ترها با ما با احترام، محبت، صداقت و راهنمایی رفتار کنند تا بتوانیم در یک محیط مثبت و سازنده رشد کنیم. این رفتارها نه تنها به ما کمک می‌کند تا بهتر شویم، بلکه روابط‌مان را نیز عمیق‌تر و معنادارتر می‌کند.

▎انشا: رفتار بزرگ‌ترها با مادوستی یکی از زیباترین و ارزشمندترین روابط انسانی است. اما وقتی صحبت از ب ...

مرسیییی

‌‌اِحترام‌بِه‌هَمه،اِعتماد‌بِه‌هیچکَس. !‌‌