2777
2789

مامان بابای شوهرم از مشهد اومده بودن تقریبا یه هفته پیش 

بعد این دو تا جاریم داشتن حرف میزدن با همدیگه تو حیاط منم گوشیم دست بچم بود اون نگا میکرد گفتم سر و صدا نباشه بهش گفتم برو تو حیاط 

نگو این دو تا داشتن غیبت منو میکردن شانسی بچم فیلم برداشته فقط پاهای بچم افتاده اصلا تصویر اون دو تا نیفتاده 

من جاریمو بیرون دیدم چون دیر سلام کردم بهش، جاریم اس داد بهم ک پدر کشتگی داریم منو دیدی سلام اینا دیگه نمیدی، چیزی شنیدی ازم 

منم گفتم ک آره فلان حرفو پشت سرم زدی برگشت گف ن خلاصه من با خنده پیامکو بهش فرستادم (کنارش استیکر خنده فرستادم) 

بعد اون کشید ب دعوا ک من ثابت میکنم پشت سرت حرف نزدم و فلان و بهمان و.... 

بعد منم دیدم تند میره منم تند رفتم گفتم عوض اینکه من تند برم تو داری تند میری 

بعد اومد خونمون و زنگ زد ب جاریم همونی ک باهاش غیبتمو میکردن گفت من فلان حرفو زدم این الان اینجاس میگه فلان حرفو زدی اونم شروع کرد ک غلط میکنه، اشتباه میکنی اینم بگم ک من با این جاریم ک بهش زنگ زده شد میونه ی خوبی ندارم چون بار ها بهم تیکه انداخت و آخر سریم جوابش دادم.... 

بعد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جاریم ک اینارو گف دوباره دعوا کردم باهاش و گفتم زر نزن مگه تو کی هستی 

دیگه جاریم بلند شد با حرص رفتنی بهم گف ک کسی دیوونه نیس ب جون بچش الکی قسم بخوره 

فقط خواستم ثابت کنم من دو رو نیستم ک بخوام پشتت حرف بزنم اینم دیدی ک قسمش دادم بجون بچش گف ن نگفتی 

بعد رفت 

چن روز بعدش اس داد ک خوب میتونی تهمت بزنی عرضه داری ثابت کن من این حرفارو زدم همونجوری ک من ثابت کردم خوشم نمیاد چیزی رو ک نگفتم بگن گفتی، دروغگو از خودت حرف در نیار ووو

جوابشو ندادم 

منم ویدیویی ک بچم گرفته بود و پاک کرده بودم گفتم یکی میبینه بد میشه خلاصه دادم پسرعموم ب هزار بدبختی ریکاوریش کرد برش گردوند 

حالا میخام بفرستم بهش بگم من تهمت نمیزنم متاسفانه بعضیا خوب میتونن از زیر حرفی ک زدن در بیان 

چن بارم منو دید روشو کرد اونور منم سلامش ندادم

بفرست براشون.

دارم میسوزم ک چرا اونموقع ک اومد خونمون بهش نشون ندادم بعدش پاکش کردم 

من فقط گفتم ببینم بچم چی گرفته مثلا ک دیدم بله اینا بساط غیبتو ب پا کردن 

دارم میسوزم ک چرا اونموقع ک اومد خونمون بهش نشون ندادم بعدش پاکش کردم من فقط گفتم ببینم بچم چی گرفته ...

توفیلم واضح صداشون میاد ؟ ومشخص جاریاتن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اشتباه کردی همون موقع میفرستادی براشون،الانم دیر نیست بفرست.

آخه همین دیروز ب هزار بدبختی تونست پسر عموم ریکاوری کنی 

چون بعد چن روز اس داد ک تهمت میزنی و دروغگویی عصبی شدم گفتم ثابت میکنم 

مامانمم میگه بگو بیاد خونت بعد بهش نشون بده بگو ک آره ایناهاش ک غیبتمو میکردی 

توفیلم واضح صداشون میاد ؟ ومشخص جاریاتن؟

صدا این جاریم واضح افتاده اونیکی جاریم ک مینمون باهمدیگه بده صداش خوب نیفتاده اون خیلی آروم حرفیده 

اون داشته پشت سر من غیب میکرده اینم گفته خداروشکر سایه مامان بابا بالا سرمونه وگرنه آدمو قورت میدادن جمع بسته اینجاشو منم بهش گفتم ک تو این حرفو گفتی مگه ما حیوونی چیزی هستیم قورتتونم بدیم 

بعد گفته اون چن سالی از من کوچیکتره نشستم ببینم اون انجام میده بذار انجام بده دیگه