2777
2789
عنوان

به نظرتون نی نیم چیه ➕ عکس سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 58 پست
ببخش میشه بپرسم دقیقا چن هفته بودی

با حساب پریودم ۱۲هفته و ۱روز. ولی تو سونو گفت ۱۲هفته و ۶روز

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
[QUOTE=357088545]دکترت کیه عزیزم؟[/QUOTEمن شهرکردم نعمتیه عزیرم

آهان. فک کردم اصفهانی، چون منم اصفهانم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟مدرسه را چه کردی؟

سلام عزیزم.

مهر رو که مرخصی بودم. آبان رو شاید بدون حقوق بگیرم. شما چی؟

سلام عزیزم.مهر رو که مرخصی بودم. آبان رو شاید بدون حقوق بگیرم. شما چی؟

من تا زایمان مرخصی بدون حقوق گرفتم 

گفته بود یا دو ماه یا یه سال تحصیلی شوهرم گفته بود یه سال بعد بیمه گف مرخصی زایمان تعلق نمیگیره

شوهرم رفت گف اگه از آذر بیاد اوکیه؟اداره گفته بود معلم از آذر تا اسفند به درد نمیخوره درسی نیست بهش بدیم

انقدر ناراحتم بجا اینکه دی سال دیگه برم باید از مهر برم

یعنی مرخصی زایمانتو آوردی جلو؟

یعنی مرخصی زایمانتو آوردی جلو؟

نه مرخصی بدون حقوق گرفتم

اول گفتند تو بگیر تا آخر سال بعد بیا اونو قطع میکنیم زایمنو وصل میکنیم بعد که من درخواست دادم زدند زیرش گفتند هر چی بیمه بگه بیمه هم میگه باید ۴ ماه قبل از مراخصی زایمان مشغول به کار باشی 

بیمه هم الان خودم باید رد کنم یک و خورده ای

نه مرخصی بدون حقوق گرفتماول گفتند تو بگیر تا آخر سال بعد بیا اونو قطع میکنیم زایمنو وصل میکنیم بعد ک ...

ما مدیرمون گفت بیا بشین دفتر کار اداری انجام بده.

حالا نمیدونم چه کنم.

پله داریم، مشکلم پله هاست

ما مدیرمون گفت بیا بشین دفتر کار اداری انجام بده.حالا نمیدونم چه کنم.پله داریم، مشکلم پله هاست

بازم خوبه

مسیرو چیکار میکنی؟

من حالت تهوع شدید دارم میخواستم برم همین درخواستو بدم شوهرم گف چه فرقی میکنه 

بازم خوبهمسیرو چیکار میکنی؟من حالت تهوع شدید دارم میخواستم برم همین درخواستو بدم شوهرم گف چه فرقی می ...

مسیرم زیاد نیست. یه ربع راهه.

عه انتقالی گرفتی؟آخه یادمه انگار گفتی اصفهانی باید بری خمینی شهر

نه خمینی شهرم. ولی الان خونه مامانمم. خونه شون خ امام خمینیه، به خمینی شهر نزدیکه