2777
2789
عنوان

لاغری کمکککککک

51 بازدید | 3 پست

سلام بچها من جدیدا خیلی اضافه وزن گرفتم بعد صبحانه و نهار اصلا اشتهاد ندارم زیاد فقد شام اینقدر اشتهام باز میشه شاید بخاطر اینه صبحونه و نهار شوهرم نیست ولی شام که همه مون هستیم همش دوست دارم بخورم چیکار کنم بنظرتون

الفا اسلیم بخور

منم خوردم خیلی عالی کم کردم

ولی تقلبیش خیلی زیاده 

خیلیا میگفتن باید داخل پودرشو حتما چک کنین 

چون میگن بدجور داغون میکنه تقلبیش

گول تبلیغات نی نی سایت رو نخورین 

خیلیا فروشنده هستن الکی تبلیغ میکنن

با افتخار.... من یک ترکمن هستم❤️.                                 روزگار جالبی است "🐓 مان" تخم نمی گذارد اما هرروز "🐄مان"می زاید .!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اصل و بدلشو چجوری تشخیص بدم

قطعا اصلش رو هرکسی نداره چون یه جنس وارداتی هیچوقت اونقدر دست به دست نمیشه که هر جایی اصلش رو بفروشن

تقلبیش خیلی زیاده و اینکه داخل کپسول اصلش گیاهیه ولی تقلبیش داخل کپسول سفیده کاملا

بعدم اینکه بیرون جعبه اش یه علامت Aبزرگ هست که باید از برجسته باشه

کپسول ها ۵۰ تایی و روی تک تک کپسول ها آلفا اسلیم بصورت انگلیسی درج شده و خیلی واضح و زیبا و خوانا هم درج شده

باز خودتونم سوال کنین از یه جای خیلی مطمعن خرید بکن

ولی از سایتایی مثل فراز طب و الماس تب و دی.جی کالا و ترب و ... نگیر که بعدا بگی تقلبیه یا اصلا وزنتون تکون نخورد جوابتو ندن یا بگن حتما درست مصرف نکردی و دیگه جوابتم ندن

با افتخار.... من یک ترکمن هستم❤️.                                 روزگار جالبی است "🐓 مان" تخم نمی گذارد اما هرروز "🐄مان"می زاید .!!!