2777
2789

یه مدتی بود لثه هام ورم کرده بود ولی درد نمیکرد از دیروز دردش شروع شده انگار دارن پاره میکنن لثه هامو دندون پوسیده هم دارم مسکن هم میخوره تا نیم ساعت نهایت ۱ ساعت جوابه هم دندونم درد میکنه هم لثه هام 

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

احتمالا عفونت داره هر ۶ ساعت آموکسی سیلین با مترونیدازول بخور

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا عفونت داره هر ۶ ساعت آموکسی سیلین با مترونیدازول بخور

به شدت درد میکنه آمپول برا کشیدن دندون میزنی حس میکنی دهنت باد کرده دقیقاً اونطوریم حتی دهنمو نمیتونم باز و بسته کنم

قطره پرسیکا هم خوبه ها قرقره کن بریز بیرون بعدش دیگ اب نزن ب دهنت

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
برو پیش یه جراح فک و صورت سر خود هم مسکن نخور ضرر داره برات .

وقت نمیدن که الان وقت گرفتم برای ۱۵ آبان 

عصر یه کلینیک دندون پزشکی هست میخوام برم اونجا ببینم چی میگن

حتما برو دکتر که بیماری لثه بگیری دندونات لق میشن می افتن

عصر میخوام برم کلینیک 

از جراح فک هم وقت گرفتم واسه ۱۵ ابان

چطوری استفاده کنم ؟پوست خشک شدش یا تازه؟

منم از نی‌نی سایت یاد گرفتم

تازه بهتره تیکه‌های کوچولو کن بذار رو لثه هر پنج دقیقه عوضش کن. 

میخک هم خوبه پودر کن بریز رو لثه قشنگ بی‌حس میشه آروم میشه اینم بریز وقتی تندیش از بین رفت با آب ولرم دهانت رو بشور دوباره بریز

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من