2777
2789

سرماخوردم شوهرم ایسیو هست ریه هاش عفونت داره دیگ جرعت نمی‌کنم برم ببینمش مجبورم صبر کنم تا خوب شم لطفاً ی راهکار بدین زود خوب شم 😔

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لعنتی دو روزه اب و لیمو .. اویشن و بابونه و روتارین هرچی خوردم انگار هیچی . استرس بچه هام هم دارم که ...

اره چجور ویروسیه آخه من سرم اینقدر سنگینه نمیتونم بگیرمش امروز همش خواب رفتم

خدا کمکم کنه دق میکنم اگه شوهرمو نبینم هرچند 14 روز صداشو نشنیدم ولی باید ببینمش😭

اره چجور ویروسیه آخه من سرم اینقدر سنگینه نمیتونم بگیرمش امروز همش خواب رفتمخدا کمکم کنه دق میکنم اگ ...

عزیزم حال شوهرت چطوره . الان تاپیک قبلتو خوندم . ۲۰ سال پیش همین مشکل برای بابام ویش اومد . ۲۱ روز ای سی یو بود خدا رو هزار مرنبه شکر خوب شد . 

عزیزم حال شوهرت چطوره . الان تاپیک قبلتو خوندم . ۲۰ سال پیش همین مشکل برای بابام ویش اومد . ۲۱ روز ا ...

ضریب هوشش 10و9 هست اگه خدا بخواد میخوان شنبه پاشو عمل کنن ولی ریه هاش هنوز عفونت داره و با کمک دستگاه بهش تنفس میدم بدون دستگاه نمیتونه درست تنفس کنه ب خاطر ریه هایش 😞

سلام عزیزم نمی‌دونم والا منم وقتی اومدم دیدم تعطیل شده فک کنم از بس بحث اعتقاد و لجبازی رو پیش گرفتن تعطیل شد🥲