2777
2789
عنوان

ترس از شادی و حال خوب داشتن

45 بازدید | 4 پست

سلام

من راحت میتونم احساسم رو تغییر بدم و حالمو خوب کنم و از زندگیم لذت ببرم

ولی یه ترسی دارم میترسم از حال خوب داشتن از شادی

از حرفایی که بقیه بهم میگفتن شادی خوب نییس

حتی شنیدم وقتی همه چی خوب باشه ادم میمیره

واقعا درک نمیکنم یک معلم بیاد هر روز اینطور حرفا به دانش اموزا بزنه

ازین ادمای مذهبی که این خرافات رو میزنن حالم بهم میخوره 

الان چیکار کنم این فکر باعث استرس و نگرانیم میشه

این چیزها نیست اصلا کی گفته بعد حال ِ خوب اتفاق های بد میفته، توی قرآن که میگه بعد هر سختی آسانی هست برعکسش رو جایی نگفته، اما این رو باید بدونیم که نه خیلی به خاطر چیزی خوشحال بشیم که خدا رو از یاد ببریم نه از چیزی خیلی غمگین یه حالتِ میانه و تعادل داشته باشیم. به هر حال در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه 

این چیزها نیست اصلا کی گفته بعد حال ِ خوب اتفاق های بد میفته، توی قرآن که میگه بعد هر سختی آسانی هست ...

من همش به یاد خدام و بخاطر این راحت میتونم احساس خوبی داشته باشم

ولییییی این فکر مانع حال خوبم شده و الان استرس گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش به یاد خدام و بخاطر این راحت میتونم احساس خوبی داشته باشمولییییی این فکر مانع حال خوبم شده و ...

این فکر اشتباهی هست اتفاقا به هر چی فکر کنی داری اونو به سمت خودت جذب میکنی وقتی حالت خوب باشه اتفاق های خوب هم واست میفته، همش با خودت بگو خدایا ممنون که حالم خوبه و شکرگزاری کن توی دفتر بنویس ، و سعی کن حالِ خوبت رو به اطرافیانت هم انتقال بدی برای چیزی هم که پیش نیومده چرا ناراحتی میکنی

این فکر اشتباهی هست اتفاقا به هر چی فکر کنی داری اونو به سمت خودت جذب میکنی وقتی حالت خوب باشه اتفاق ...

میدونم منم به این چیزا اعتقاد دارم

ولی چند روزه اینطوری شدم و اذیتم میکنه

دیقا دفتر و...برای شکرگذاری گرفتم از دیشب شروع کردم ولی این افکار مانعم شد

سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم