2777
2789

امروزجشن قرآن دارن میگن پول بدین واسه جشن بعد😖سرم دردگرفته همه هم خاله زنک یکی حرف بزنه میخورنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه مدرسه رفتن بچه ها همینه خب..

اگه جشنی چیزی باشه با هماهنگی اولیاست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دخترم کلاس چهارمه سه سال قبل دهنمون رو اسفالت کردن با جشنا و پول گرفتنای بیخودشون هرکسم نخواست مشارکت کنه برچسب خسیسی و عدم درک بچه ها میزدن بهش 

شکر خدا امسال ۴م رفته خبری نیس

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دخترم کلاس چهارمه سه سال قبل دهنمون رو اسفالت کردن با جشنا و پول گرفتنای بیخودشون هرکسم نخواست مشارک ...

خداروشکرنجات پیداکردین دقیقاایناهم یکی پول نده میگن خانم فلانی پول نداده توگروه

قران وتزیین میکنن پول میگیرن کیک خامه ای میخرن

میدتونی طبق قانون هیچ پولی ندی یا حتی اداره شکایک کنی .اگر ادامه دادن 

حالا این یکبارو شرکت کن 

چون تو سال هزارتا جشن دارن .مدرسه دخترم هرمناسبت تقویم بود جشن میگرفتن و پول میخواستن اخرا دیگه ندادم بهش چون اینا بهانه بود پول میکشیدن بالا

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

میدتونی طبق قانون هیچ پولی ندی یا حتی اداره شکایک کنی .اگر ادامه دادن حالا این یکبارو شرکت کن چون تو ...

یعنی فکردوتاادم دیگه رونمیکنن که شایدطرف دستش یه مقدارخالی باشه اونم تواین اوضاع گرونی کرایه خونه قسط ووام

خداروشکرنجات پیداکردین دقیقاایناهم یکی پول نده میگن خانم فلانی پول نداده توگروه

اگر بخوای دعوا کنی اعصابت خراب میشه اما اگر زیاده روی کردن برو اداره شکایت .زنگ میزنن مدیر 

چون مدرسه حق نداره بچه ها رو مجبور به پول دادن کنه 

تقشیر اون مادرا و نماینده مادرا بیخود هست