2777
2789

عزیزم‌برای ثبت نام ذخیره چیکار کردی؟ فقط همون تعهد نامه رو باید تایید میکردیم؟ هیچ چیزی نباید بارگذاری میکردیم درسته؟ بعد یه سوال شما تعهد نامه رو تو سایت دانشگاه خودتون تایید کردین؟ یا سایت کلی دانشگاه‌های آزاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بخدا اعصابم خورده وضعیتمون شخمیه همه میگن ذخیره ها قبولن هیشکی جواب درست حسابی نمیده خب ینی چی قبولن پس چرا ما باید اینقد استرس بکشیم 

ردیف برامون گذاشتن انگار اینده و سرنوشت ما سرگرمی ایناس هی از اول تابسون برا جواب کنکور انتظار بکش حالا تموم شده بشین ببین ناز کنن ذخیره قبول کنن یا نه بخدا خسته شدم دیگه این همه درس بخون چون منطقه یکی هیچی نیاری بری تو ذخیره 

عزیزم‌برای ثبت نام ذخیره چیکار کردی؟ فقط همون تعهد نامه رو باید تایید میکردیم؟ هیچ چیزی نباید بارگذا ...

من همون تعهد نامه رو تایید کردم تو سایت دانشگاه آزاد 

بابا بخدا اعصابم خورده وضعیتمون شخمیه همه میگن ذخیره ها قبولن هیشکی جواب درست حسابی نمیده خب ینی چی ...

وای دقیقا... 

فکر میکردم نتایج بیاد استرسام تموم میشه

ولی مثل اینکه هیچوقت اروم نباید داشته باشیم😭