2777
2789

سلام بچها میخاستم بگم پدرم کشاورزی و درآمد زیادی نداری میخام برای پزشکی جدی مدی شروع کنم ولی ترسم گرفته از هزینه های دانشگاه البته دولتی ها هزینه های شخصی میانگین میگید چجوریه و بگید علاقه باشه کافیه تو این رشته؟؟ من حس میکنم هم علاقه دارم هم استعدادش رو اگ تنبلی رو بزارم کنار

اگه دولتی بری و خودتم اهل قر و فر نباشی هزینه زیادی نداره 

در حد پرینت جزوه و خرید کتابه 

اول استاژریم یک گوشی پزشکی که اونم از ۱تومن هست تا ۷،۸ تومن 

تو اینترنیم که حقوق داری 

اگه دولتی بری و خودتم اهل قر و فر نباشی هزینه زیادی نداره در حد پرینت جزوه و خرید کتابه اول استاژریم ...

ن اهل این چیزا نیستم ولی خب روستای باید خابکاه برم جزوه و کتاب کلا هرچی هزینه مربوط ب ایناس رو میشه بگی تقریبا چجوریه میتونم وام بگیرم ؟ دانشجویی بعد باید کی پرداخت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن اهل این چیزا نیستم ولی خب روستای باید خابکاه برم جزوه و کتاب کلا هرچی هزینه مربوط ب ایناس رو میشه ...

خوابگاه رایگانه 

یعنی هزینه داره ولی تو حسابت نوشته میشه بعد فارغ التحصیلی کم کم باید بدی 

بعص از دانشگاها ترم اول خوابگاه نمیدن که نهایت ۱،۲ تومن بشه ولی از ترم ۲ همه جا خوابگاه میدن تقریبا 

۳ سال اول بیشتر جزوه اس که یا تو گوشی بخونی یا پرینت بگیری که چیزی نمیشه رفرنسم خواستی از کتابخونه میگیری 

تو ۴ سال اخرم که اگه بخوای رزیدنت بشی باید کتاب و اینا بگیری مثل کتاب تست که اونام هم تو تلگرام هست هم خریدشم رو هم الان ۶تومنه نهایت 

الان ماهی ۷۰۰ هم پول غدای سلف میشه 

برا رفت و امد سرویس هست عموما 

دیگه هزینه های معمولی خودتم نهایت ماهی یک دو تومن بشه 

در کل پزشکی رشته پرخرجی نیست بیشتر تلاش زیاد باید بکنی 

وامم هر ترم یکبار میدن که الان برا مجرد ۲ونیمه