2777
2789
عنوان

برای عقد جاریم چی بپوشم

167 بازدید | 15 پست

تو خونه است عقدشون و کلا فرهنگ شهر خانواده همسرم جوریه خیلی لباس های مجلسی پرکار نمیپوشن.

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کت و شلوار

برا نامزدیش پوشیدم اشکال نداره برا عقدشم همینو بپوشم؟

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
کت و شلوار

برا نامزدیشم پوشبدم یه مدل دیگه بگیرم؟

اورال هم قشنگه

اینا مذهبین اورال بپوشی بد میدونن

کت دامن پس

من قدم بلند نیست بنظرت کت سوزندوزی چطوره یا یه مدل شیک هست ببین خوشگله بخرم الان عکس میدم

اینا مذهبین اورال بپوشی بد میدونن

یه مدل اورال هست دامن داره. دیگه میپوشونه قشنگ. سرچ بزن ببین. نهایت دیگه همون کت و شلوار بگیر رنگ متفاوت با نامزدی. مثلا اگه اونجا روشن گرفتی الان تیره بگیر

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
یه مدل اورال هست دامن داره. دیگه میپوشونه قشنگ. سرچ بزن ببین. نهایت دیگه همون کت و شلوار بگیر رنگ مت ...

شال و شلوار کرم کت زرشکی گرفتم خودم نظرم این بود یه کت سوزندوزی با نقش کرم بگیرم به نظرت خوب میشه؟

شال و شلوار کرم کت زرشکی گرفتم خودم نظرم این بود یه کت سوزندوزی با نقش کرم بگیرم به نظرت خوب میشه؟

اره عزیزم قشنگ میشه. بستگی به مدلش هم داره. اون عکسی ک فرستادی هم قشنگه

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️