2777
2789
عنوان

تاپیک جاری پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 33 پست
حسادت بود ک می‌بارید از تاپیک . اون سالها تلاش کرده پزشکی قبول شده بعد هم سالها زحمت کشیده اون درسای ...

قشنگ معلوم بود از حسادت هست تک تک کامنتها شدیدا بوی حسادت و کینه داشت  چون خودشون نتونستن حسادت میکنن 

زحمت کشیدن قبول شدن نوش جونشون 😍🥰

احسنت عزیزم من بعنوان هم جنست برای کلمه ب کلمه حرفاتون ایستاده دست میزنم موفق باشید هم داخل زندگی شخصیتون هم در شغلتون👏👏👏👏👏👏👏

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مراسم خواستگاری‌بوده فقط . آخه چرا پزشک باید با یه آدم معمولی ازدواج کنه . اونم میگرده دنبال یک ...

من که موافق صد در صدی این نیستم که یه پزشک فقط با دقیقا همسطح خودش ازدواج کنه چه زن چه مرد چون طبیعتا ممکنه این شرایط براش فراهم نشه . اما چیزی رو که دیدم تو بطن جامعه اینه که وقتی از سن ازدواجشون بگذره به هر قیمتی دنبال یکی نیستن ازدواج کنن چون از پس خودشون بر میان .می مونه نیاز عاطفی و.... 

که باز دو دسته ان دسته ای باهاش کنلر میان و دسته ای ممکنه خدا نکرده اروپایی باهاش برخورد کنن و ..

آفرین به اخلاق پسندیده شما💕

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تا دلتون بخواد مورد پزشک دیدم که جدا شدن چون هر چی سطح علمی فکری بالاتر باشه چالشها  و اختلافات بیشتر به چشم میان و نوع برخورد متفاوت میشه. بسوز و بساز تو این قشر معنا نداره و منطقی نیس. پس شاهنامه آخرش خوشه. اینکه می خواستن فقط برن خواستگاری حالا با چه منطقی ، بمانددد.

ولی یه درصد اوکی هم بشه خیلی تهش خوشبینانه نیست

قشنگ معلوم بود از حسادت هست تک تک کامنتها شدیدا بوی حسادت و کینه داشت چون خودشون نتونستن حسادت میکن ...

من خودمم درس خوندم خیلی زحمت کشیدم . تحت فشار روانی شدیدی بودم . حالا شاید به روز بنویسم داستان اون دوران رو . برای این ک خوابم نبره میرفتم تو اتاق سرد درس میخوندم . جز ماهی یکی دوبار سر زدن ب پدربزرگ و مادربزرگم جای دیگه نمی‌رفتم.  حتی لباسامم مامانم برام میخرید. هیچکس پشت پرده این زحمت ها و نمیبینه . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

احسنت عزیزم من بعنوان هم جنست برای کلمه ب کلمه حرفاتون ایستاده دست میزنم موفق باشید هم داخل زندگی شخ ...

مممنونم از لطف شما دوست عزیز 🥰😘

من خودمم درس خوندم خیلی زحمت کشیدم . تحت فشار روانی شدیدی بودم . حالا شاید به روز بنویسم داستان اون ...

حالا تو کشور ما بیشتر از هر شغلی نسبت به پزشکا حساسیت و حسادت دارن 

نسبت به بقیه ی شغلها اینقد شدید جبهه نمیگیرن

مممنونم از لطف شما دوست عزیز 🥰😘

خواسش میکنم گلم ❤️😘

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

من که موافق صد در صدی این نیستم که یه پزشک فقط با دقیقا همسطح خودش ازدواج کنه چه زن چه مرد چون طبیعت ...

اتفاقا من معتقدم آدم باید با هم سطح خودش ازدواج کنه . همسطح بودن همیشه به معنی داشتن توانایی مالی یکسان نیست .مهم تر از همه چیز تربیت طرف مقابل و فرهنگ و اخلاقشه . نه این ک بگم یه پزشک حتما باید با یه پزشک ازدواج کنه . یه مدت ک از زندگی مشترک بگذره قیافه پول همه چی عادی میشه . تو میمونی و اخلاق و تربیت و شعور همسر . من خودم فوق لیسانس دارم شوهرم دیپلم داره . ولی با توجه به رفتارهایی ک از خودش و خانوادش دیدم اگه پزشک متخصص هم بودم بازم باهاش ازدواج میکردم . خانواده خودم کمترین تحصیلات و بی سوادترین آدم ها لیسانس رو دارن . پسرداییم پزشک ، خاله ام و پسرداییم و ۲ تا از دخترعموهام پرستار،داییم  داروساز،زنداییم ماما ، پدرم معلم ، دخترداییم وکیل ،دایی کوچیکم مهندس، برادرم  قاضی و و و و هر مدل تحصیلاتی بخوای ما تو خانواده داریم. حالا خانواده همسرم تا دیپلم بیشتر درس نمیخونن . اما ادب و تربیتی ک اونا دارن همه فامیل و آشناهای من نصف نصفش رو ندارن.

تایپیک بوی ساختگی بودن می‌داد.

خیلی هم عجیب نبود . خواهر زندایی من پزشک فوق تخصص رادیولوژی شوهرش دیپلم یه مغازه بزرگ دو دهنه تو موقعیت عالی تو جای خوب تهران داره بوتیک مردونه است . همیشه هم پزشکان با تحصیل کرده ها ازدواج نمیکنن

خیلی هم عجیب نبود . خواهر زندایی من پزشک فوق تخصص رادیولوژی شوهرش دیپلم یه مغازه بزرگ دو دهنه تو موق ...

نه ازدواج پزشک با غیر پزشک عجیب نیست. رفتار استارتر عجیب بود.

تا دلتون بخواد مورد پزشک دیدم که جدا شدن چون هر چی سطح علمی فکری بالاتر باشه چالشها و اختلافات بیشت ...

اون خانواده باید تلاش کنن چون عروس پزشکه همه مراسمات ب بهترین شکل ممکن برگزار بشه و ابن قطعا برای اون خانم استارتر و بقیه حسادت برانگیز خواهد بود 

حالا تو کشور ما بیشتر از هر شغلی نسبت به پزشکا حساسیت و حسادت دارن نسبت به بقیه ی شغلها اینقد شدید ج ...

موافقم . از نظر مردم همه وکیلا هم دزد و حروم خورن . دکترا هم بی سواد و رشوه خورن . مهندسا خیانت کارن . کلا هر کی پول درمیاره یه گیری تو کارش داره.  حالا زحمت و تلاشی م کرده رو نمیبینن