2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید طلاق بگیرم یا بمونم

673 بازدید | 49 پست

ینی واقا داریم به کجا میریم.دو صفحه خوندم دیگه اعصابم نکشید.طرف کلکسیون بدیهارو باهم داره.دوسش نداره.عصبیه.تحقیرش میکنه کتکش میزنه.همش میگه برا بچم تو رو نگه داشتم.سه ساله رابطه جنسی نداشتیم.بعد همه تا چشمشون به پول طرف افتاد اب از همه جاشون سرازیر شد که بهش فرصت بده بمون باهاش ال کن بل کن.رسما اکثر دخترا بنده پولن.خدایی هرچی سر بعضیامون بیاد حقمونه با این طرز فکرامون🤢🤮

حتما مجردی 

چون اگه متاهل بودی میدونستی ۹۰ درصد مردا همینن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا داشتم به همین قضیه فکر میکردم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

خب از این با وجود بچه طلاق بگیره ک چی بشه اول بچش میشه بچه طلاق . بعد باید ببینه اصلن میتونه مستقل بشه و بچش با خودش ببره بانه اگ نمیتونه و پول نداره  جدا بشه و کجا زندکی،کنه تو خیابون؟؟؟ همه جی رو باید درنظر بگیره یعد ببینه جدا بشه یانه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

دختر قشنگ بهتر از راه دور و ندیده برای کسی نسخه نپیچیم. فرهنگ هر خانواده و شهری  متفاوته.ولی در کل شرایط بعد طلاق وحشتناکه مخصوصا با بچه . اونم می‌گفت شوهرش تو عصبانیت بهش اینو گفته خب تو دعوا منم چرت و پرتی میگم  

نه اتفاقا اینکه براش کادو میخره

اینکه زندگیشو تامین میکنه یه جور محبته

اینکه رابطه ندارن یه جور اختلال در زندگی زناشویی تو پول نداشته باشی چجوری میخوای بری پیش دکتر

اتفاقا پول خیلی مهمه

و بعدشم دیگه همیشه ادم نباید بدون مشکل باشع

یه بار پول هست

محبت نیس و بالعکس

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام