hero888 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4666 عنوان اگه کراشتون کوئسشن باکس بذاره چی میپرسین 227 بازدید | 23 پست مثلا بدارم بنویسم یه سوال ازم بپرساگه کراشتون بذاره چی میپرسین که سر صحبت باز شهاگه ایده جالبی دارید بگید نه اینکه مثلا آرزوت چیه و فلان😂🌝 پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️ 1403/07/25 | 05:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 اهنگ قفلی آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 فکر کن لاو هم باشه جواب همه سوالاتو میگیری سر صحبت هم با آهنگ باز میشه 🤣 آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
hero888 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4666 فکر کن لاو هم باشه جواب همه سوالاتو میگیری سر صحبت هم با آهنگ باز میشه 🤣 واااای😂😂😂😂😂😂خوشم اومد نه خوشم اومدببینم اگه کسی ایده باحالتری نداد یا خودت چیز دیگه ای به ذهنت نرسید همینو میگم😂😂😂🌝💋 پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
hero888 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4666 نمیدونم 🤣😐 بگو من تو را تو کی؟؟؟ هننن😂ینی چیمیخوای بلاکم کنههه؟😂 پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 واااای😂😂😂😂😂😂خوشم اومد نه خوشم اومدببینم اگه کسی ایده باحالتری نداد یا خودت چیز دیگه ای به ذهنت ... امتحان شدست 😔😂بزرگترین ترس هم میتونه باحال باشه از در درد دل وارد میشی آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
hero888 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4666 امتحان شدست 😔😂بزرگترین ترس هم میتونه باحال باشه از در درد دل وارد میشی وااااااای تو چقد خوبیییییی😂😂😂😂ولی ازونجایی که میشناسمش شاید بگه ترس از دست دادن مامانم . بعد من چی بگم😂😂یا احتمالا بگه نرسیدن به آرزوهام مطمئنم یکی ازین دوتارو میگه😂 پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
_نی_نی_یار_ عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 1525 من کراش سابقم الان بغلمه دخترمونم خوابیده😂حسودیت شه😂😂🫶🏻
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 وااااااای تو چقد خوبیییییی😂😂😂😂ولی ازونجایی که میشناسمش شاید بگه ترس از دست دادن مامانم . بعد من ... خب تو هم چسناله کن 😔😂 بگو منم همینطور خیلی میترسم از آینده دیگه اون اگه خوب باشه دلداریت میده و بحث کشششش میاد آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
hero888 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4666 من کراش سابقم الان بغلمه دخترمونم خوابیده😂حسودیت شه😂😂🫶🏻 حسودبم شداااا😂😂😂ولی من و کراشم اگه بهم برسیمم نمیتونم تولید مثل کنبم💀😂😂 پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 حسودبم شداااا😂😂😂ولی من و کراشم اگه بهم برسیمم نمیتونم تولید مثل کنبم💀😂😂 دارکعلی آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
hero888 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4666 خب تو هم چسناله کن 😔😂 بگو منم همینطور خیلی میترسم از آینده دیگه اون اگه خوب باشه دلداریت میده و بح ... 😂😂😂😂به مظرت لین ادامهدار تر میشه یا آهنگه؟اگه گفت ترس از دست دادن مامانم چی😂😂😂 پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
hero888 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4666 دارکعلی هیکی نگو ایدهعلی پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 😂😂😂😂به مظرت لین ادامهدار تر میشه یا آهنگه؟اگه گفت ترس از دست دادن مامانم چی😂😂😂 اهنگ به نظرم بحثش جذاب تره چسناله دل آدم میگیره الان آدم هر کاری میکنه ی لحظه از حال بد جدا شه. آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍