2777
2789
عنوان

ینی دوسم نداره

113 بازدید | 6 پست

سلام 

من دوساله نامزدم 

ازدواجمون سنتی نبود همدیگه رو خیلی دوس داشتیم 

ولی الان نامزدم چند وقتیه یجوری شده 

کلا وقتی دلش رابطه میخاد نزدیکم میشه

اونجوری نیست ک بخاد منو ببره بیرون یا بهم زنگ بزنه حالمو بپرسه

کلا وقتی مریض میشم یا کم حوصله ام براش اهمیتی نداره

هی باهام دعوا میکنه میگه برو طلاق بگیر قهر میکنه 

من قهر میکنم اصلا براش مهم نیست یادم نمیکنه تا اینکه خودم بدم منت کشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جذابیتی براش نداری حتما 

سعی کن دختر شاد و پرانرژی باشی و شیطون 

بعدم هیچوقت منت نکش و واسه قهر پیش قدم نشو مردا جنبه ندارند

زن نازه و مرد نیاز حواست باشه

کلا مردا از خانومای شیطون و پر انرژی خوششون میاد 

و اینم بگم تا تو‌نخوای دعوا نمیشه پس نگو دعوا بپا میکنه 

دعوارو دو طرف میسازن یعنی اگه یکی نخواد دعوا نمیشه پس هروقت بهونه میگیره با مهربونی دکش کن عشقم عزیزم نفسم فداتشم قربونت برم خیلی کارایی داره

براش ناز کن 

ولی یه چیزی بهت بگم اگه بی دلیل گفت برو طلاق بگیر یه بار محکم پاش بمون و بگو میخام طلاق بگیرم تا دیگه تکرار نکنه 

بعدم دختر خوب شما که خونه بابات نشستی چرا اجازه رابطه کامل دادی که خر آقا از پل بگذره؟

نمیدونم واقعا همیشه گوشیشو چک میکنم اصلا هیچ جایی ام نمیره میره سرکار از سرکار میاد مستقیم میاد خونه ...

شایدم زیادی خستس 

باید یه مدت باهاش راه بیای زیاد به پر و پاش نپبچ پیام نده تا خودش پیام بده 

جذابیتی براش نداری حتما سعی کن دختر شاد و پرانرژی باشی و شیطون بعدم هیچوقت منت نکش و واسه قهر پیش قد ...

من کلا مجرد ک بودم خیلی شاد بودم ولی نامزد ک کردم اولا خیلی خوب بود باهام بعد از مدتی سرد شد منم حالت افسردگی گرفتم وقتی نیست خیلی گریه میکنم ولی وقتی بخام برم پیشش اصلا نشون نمیدم ک ناراحتم یا پریشون باشم

من خیلی قربون صدقش میرفتم ولی وقتی اون حتی یبار بهم نمیگه دوست دارم دیگه منم بهش اصلا نمیگم مثه این زن و شوهرهایی ک ده ساله باهم زندگی میکنن دیگه از این حرفا تو رابطه شون نیستت 

متاسفانه اشتباهم همین بود ک همیشه در اختیارش بودن سر همین فکر میکنه هیچ وقت از دستم نمیده

شایدم زیادی خستس باید یه مدت باهاش راه بیای زیاد به پر و پاش نپبچ پیام نده تا خودش پیام بده

کلا همیشه وقتی میگم بریم بیرون میگه خسته ام صب تا شب سرکارم 

اصلا دلش نمیخاد بریم بیرون 

واسه بقیه اصلا خسیس نیست ولی واسه من دلش نمیاد حتی هزارتومن خرج کنه