2777
2789
عنوان

چرا به هر دری می‌زنیم بسته هست

110 بازدید | 8 پست

داییم سرطان داره 😭اول اینکه از بین اون همه خواهر برادر فقط خون یکی خورده که اونم زیاد بهم شباهت ندارن اینقدر دلم گرفته آخه چرا شانس نداره عمل هم که باید زودتر عمل بشه ولی این دکتری که باید عمل کنه سرش شلوغه میگه حداقل8ماه بعد اینا تا اونموقع بدنش ضعیف میشه نمی‌دونم چیکار کنم دلم از دنیا گرفته حتی نمیتونم یه لبخند بزنم وقتی یکم می‌خوام شاد بشم از خودم بدم میاد میگم حق ندارم حتی یه لبخند بزنم وقتی داییم مریضه خیلی مظلومع خیلی دوسش دارم دعا کنید خدا به بچه هاشو زنش رحم کنه خوب بشه دعا کنید به دکتر خوب پیدا بشه عملش کنه این بیماری کوفتی از بدنش بره

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوار باشین گلم سرطانای خون تا اونجایی ک من شنیدم خوب میشن معمولا انشالا

امیدوارم خوب بشه اما سریعا باید عمل بشه این دکتر که هم اومدن پیشش میگه کلی آدم تو نوبت هست نمیتونم الان عمل کنم حداقل 8ماه میکشع اینم باید زود عمل بشه و اینکه کسی هم که از لحاظ ژنتیکی یکم شبیهن اونم زیاد شبیه نیست خیلی کم

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤