2777
2789
عنوان

اونایی که ترشی وشور عالی میدرستن

174 بازدید | 13 پست

سلام دوستان،من هفته پیش کلم شور درست کردم امروز تستش کردم احساس میکنم یکم زیادی شوره چیکار کنم حالا؟؟؟؟چاره ای داره؟؟؟؟؟؟؟تو نت زده بود هرلیتر اب ۱۶ قاشق سرپر نمک،من دیگه خیلیییی سرپر گرفتم قاشقا روتورو خدا کمکم کنین😢😢😢

شور های مامان من گاهی اینطوری میشد

قبل از خوردن چند دقیقه تو آب سرد میزاشت و میخوردیم😄

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ابش بردار اب خالی بریز بعد یه مدت شوریش کم میشه

شما اب ونمکتونو میجوشونید

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
پس ابشو بریزم دور اب جوشیده خالی بریزم؟؟؟

اره من خیارام شور شد اینکارو کردم 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

به نظرم اب ونمک رو باید چشید

مرسی عزیزم تشکر

خواهش خوشگل خانم