2777
2789
عنوان

یعنی به نظرتون کی زایمان می کنم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اولاش منظم نیست بعد هر یه ساعت بعد هر نیم ساعت هی کمتر و کمتر میشه وقتی هر پنج دقیقه یه بار شد د ...

امروز م تایم کرفتم تا چند ساعت هر ده دقیقه بود بعد یهو گم شدن دردام باز الان هر ده دیقه اس یا ربع ساعت باز ب دفعه درد نمیگیره باز هر ده دیقه کلا منظم نیس زیاد

عجیبه چرا با ۳ سانت بستری نشدی الان ک س سانتی خیلی راه برو مرتب برو زایشگاه نوار قلب بگیرن ازت به کی ...

از صبح اینقدر ورزش لگن و کمر داشتم دیگه الان نایی برام نمونه ولی دردام هم بیشتر نشده الان خسته شدم گفتم حتما خبری نیس اومدم یکم بخوابم باز فردا شروع کنم ورزشارو

ولی ۳ سانتو بستری میکننادکترت نگفت چیزی بهت؟جات بودم ی سر میرفتم زایشگاه قلب بچه چک میکردم

نه چیز خاصی نگف فقط گف ورزشاتو انجام بده هر وقت دردت شدیدتر شد بعد برو زایشگاه گف ممکنه همین امشب دهانه رحمت باز بشه ممکنم هس تا چند روز یا هفته هم با همین سه سانت بمونی🥴