2777
2789

امشب شوهرم ک اومد گفت دوتا دختر پسر مسافرم بودن دختره همش قربون صدقه پسره میشد منم حسودیم شد ...که چرا تو اینجوری نیسی

درصورتی ک خودشم اصلا اینجوری نیس من خیلی اوایل عاشقانه رفتار میکردم اما خودش نه بخاطر این منم شدم مث خودش حالا حس میکنم تا یکی بهش محبت کنه میره سمتش

تو شروع کن بزا ازت یاد بگیره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد ها تشنه‌ی محبتن مخصوصا از طرف خانم شون هیچ وقت دریغ نکن رابطه‌ت خوب نگهدار خیلی هم خوش شون میاد ازشون تعریف کرد

میگه از محبت خار ها گل می‌شود 

تو محبت کنی اونم محبت میکنه 

عزیزم کتاب ۵ زبان عشق رو بخون بخدا راجب همین موضوعه و دقیقا مشکلتون حل میشه .

همسرتون به محبت کلامی احتیاج داره ولی زبان محبت خودش چیز دیگه ای هست 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

بگو اونا کله اشون داغ بوده😆

ولی خب جدی بخوام بگم اتفاقا این تویی که اول باید گله کنی

بگو این واضحه که زنها واقعا نرم میشن با کلمات محبت امیز و دلگرم میشن نسبت به زندگی مشترک

بگو من بهت میگم ولی قطعا توقع دارم تو هم گرم و محبت امیز باهام صحبت کنی

میگم انگار یادش میره مثلا هیچ تولدی برام کادو نخرید حتی از قبلش بهش میگفتم

منم دیگه چی بگم

بگو جوری رفتار کن که منم کنم

وقتی خودت محبت میکنی منم علاقه ای به محبت نشون نمیدم

دوتا کاربری دارم😎turk💞
همه جا گیر میاد این کتاب؟؟

آره گلم . 

ببین مثلا من خودمو مثال میزنم برات . من اگه بخوام به یکی بفهمونم که دوسش دارم ، دوس دارم بغلش کنم یا نازش کنم . ولی اگه کسی بخواد منو بغل یا ناز کنه من احساس عشق رو از سمتش دریافت نمیکنم و ممکنه حتی معذب بشم !

اما اگه همون آدم قربون صدقم بره میفهمم دوسم داره!

این یعنی زبانِ ابراز عشقِ خودم از نوع تماس فیزیکیه ولی اگه بکی بخواد بهم ابراز عشق بکنه باید با محبت کلامی بهم بفهمونه دوستم داره .

این کتاب راجب این مسائل گفته .خیلی کتاب خوبیه و مخصوص متاهل هاست 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن