2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقی نداره مدرک چی باشه عرضه باشه سواد باشه سرکار میتونی بری توی فامیلای ما اکثرا پیام نور و آزاد در ...

اخه اره آزاد میگن مدرکش معتبر تره و بهتره ولی من شرایط اینکه آزاد برم ندارم چون کار میکنم نمیتونم برم😫واقعا موندم

اخه اره آزاد میگن مدرکش معتبر تره و بهتره ولی من شرایط اینکه آزاد برم ندارم چون کار میکنم نمیتونم بر ...

برو پیام نور خواهر منم پیام نور اورده میخواد بره 

الان اگه بخوای حساب کنی کسایی که دولتی هم خوندن بیکارن 

اخه اره آزاد میگن مدرکش معتبر تره و بهتره ولی من شرایط اینکه آزاد برم ندارم چون کار میکنم نمیتونم بر ...

لیسانس پیام نورم کارمنذ بانک استخدامی قبول شدم معدلمم۱۷

❤گرنگه دارمن آن است که من میدانم...شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...❤
لیسانس پیام نورم کارمنذ بانک استخدامی قبول شدم معدلمم۱۷

ببخشید میدونین شهریه ش ترمی چنده

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
فرقی نداره مدرک چی باشه عرضه باشه سواد باشه سرکار میتونی بری توی فامیلای ما اکثرا پیام نور و آزاد در ...

چه رشته ای توی پیام نور که سرکارم رفتن؟

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
ببخشید میدونین شهریه ش ترمی چنده

بستگی ب شهرم. داره مرکز استان یکم بیشتره بقیه گم تر 

درکل فک کنم ثابت حدوذ۵۰۰ متغیرهم بستگی  به واحدای برمیداری تا۲تمون بشه اما رشتهای فنی مهندسی شاید ترمی۴بشه شما چی قبول شدی

❤گرنگه دارمن آن است که من میدانم...شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...❤
چه رشته ای توی پیام نور که سرکارم رفتن؟

پسرعموم ۸ سال وکیله وضع مالیش هم عالی 

برادرشوهرم مهندسی خونده اونم سرکار هست 

دخترخالم علوم تربیتی ازمون اموزش پرورش داده معلمه 

و چندین نفر دیگه حتی خواهرمم میخواد بره پیام نور 

کاری نداره کجا درس خوندی مهم سواد و عرضه هست وگرنه جدیدن پزشک بیکار هم داریم