2777
2789
عنوان

کسایی که از فرصت دادن پشیمونن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمون نیستم ولی دلمم آروم نیس

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

صحبت کردم نظرشون اینه چون تو عقدم با ی فرصت چندماهع چیزیو ازدست نمیدیم

خب اگه فکر میکنی میتونی فرصت بده 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ن خیانت نکرده دعواهامون ب خانواده کشید بزرگ شده

اگر هم دیگه رو دوست دارید و هدف مشترکی باهم دارید اره فرصت بده چرا ک نه

ب نظرم طلاق زمانی باید اتفاق بیافته ک کااااملا از طرفت سرد شده باشیو هیچ اینده درخشانی باهاش نبینی

من چند باری که عقد بودیم بهش فرصت دادم سر فرصت چهارم دیگه ازش تعهد گرفتم … اما درست نشد بد تر شد و الانم در حال جدایی ام. اما اذییت میکنه طلاق نمیخواد در صورتی که خودش گفته جدا بشیم و طلاق می‌خواد اما رضایت برای توافق نمیده 

🕊
اگر هم دیگه رو دوست دارید و هدف مشترکی باهم دارید اره فرصت بده چرا ک نهب نظرم طلاق زمانی باید اتفاق ...

میترسم عوض نشه بعد دیگ خانوادم پشتم نباشن اخه الان خیلی حمایتم میکنن