2777
2789

من یه مادر بی لیاقتم😭😭😭امروز دخترمو کتک زدم دعواش کردم پرتش کردم سرش خورد ب زمین باد کرده😭😭😭😭😭😭آهههههههه خداااااااااا دستم بشکنه خداااا منو بکش ک امروز ایجور کردم.بردمش خیابون ک واسش چادر جشن تکلیف بخرم،دخترم ک وقتی می برمش خیابون چجور شاده وقتی واسش خرید میکنم چقدررر ذوق میکنه کلا هرجی دعوایی چیزی باشه یادش میره ولی امروز اینجور نبود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭حالش خوب نبود منگ بود همش میگف مامان سرم درد میکنه هرچی واس میخریدم اصلا ذوق نمیکرد خدا منو بکش😭😭😭دختری  ک همش حرف میزد بپر بپر میکرد فقط میگف مامان زود بریم خونه خدا بشکنه دستم ک الانم با سردرد خوابید..منه بی لیاقت  خدایا لیاقت مادر شدنو ندارم..این دوسه روز یه فیش واریزی تو جیب شوهرم دیدم ریخته بود حساب یه ف ا ح شه.خدایا چرا بچه بمن دادی؟؟؟ بم بگین بی لیاقتی خدا بکشتت من لایق هرچیزی هستم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک رو زخمت نمیپاشم و تاپیک و ترک میکنم

امیدوارم خدا بهت آرامش ببخشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اون بچه گناه داره سخته ولی سعی کن خودتو کنترل کنی خدا مردای خیانتکارو لعنت کنه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍