الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی زدین؟آدم تا تو بطن ماجرا نباشه تا درس هاشو نخونه نمی فهمه واقعا علاقه داره یا ن
نترس به خودت شک نداشته باش حتما علاقت به دارو بیشتر بوده تا پزشکی که اینو زدی . حرفای مزخرف بقیه رو هم ول کن همیشه یه چیزی واسه مسخره کردن هست به داروساز میگن قرص فروش به پزشک میگن نسخه نویس و...
من خودم دندون زدم .البته شهرم خیلی دوره بازم سر همین فک فامیل هی مسخره میکنن که منم کمی ناامید شدم وای واقعا باید بیخیال حرف بقیه شد
عزیزم مبارک باشهمن فقط نگران آینده هم چون آینده همین ۳ رشته هم اصلا تضمین نشده
کاملا درست میگی منم نگران آیندمم. درسته ظرفیت دندون کمه ولی چون نیاز به دندون پزشک خیلی کمتر از پزشکه حتی با این تعداد محدود هم تا موقع فارغالتحصیل خودم اشباع شده(حتی الانم شده) . خواهرمم پزشکیه باز اونم نگران درسای بشدت سخت و پروسه طولانی پزشکیه از طرفی اونم اشباع شده .باز داروسازی هم که اشباع شده از لحاظ تعداد داروخونه و هر کدوم هزار مشکل دارن
.پس از این لحاظ همه باید نگران باشن .فکنم شل کنین بهتره😂